Lifestyle

Äidin valmistautuminen yo-juhliin

Menisiköhän se niin, että äiti sovittelisi mekkoa ja kenkiä ja koruja ja lakkailisi kynsiä kuunnellen lempimusiikkiaan ja keskustellen tyttären kanssa mihin kohtaan sen lyra-korun asettelisi? Taustalla häärisi tarjoilija, joka maistattaisi sopivia suupaloja tarjoiluherkuista ja shampanjalasin muotoa testattaisiin kattauksiin ja kyllähän siitä pitäisi kulaus maistaa, noin varmistaakseen sen maun sopivuuden tilaisuuteen.
No ei kyllä mene! Täällä on kaksi päivää puunattu ja järjestelty ja kannettu tavaraa piiloon ja ostettu ruokia ja leivottu ja ja ja…No nyt vähän jo hellittää. Hommat alkaa kohta olla sillä tavalla paketissa kuin vain voi olla. On pakko jättää asioita vielä huomiselle, vaikkei haluaisi, mutta kun kaikkea ei voi tehdä valmiiksi.
Mekko valmistui viikko sitten ja tein siitä hyvin yksinkertaisen ja ajattelin mekolla olevan myöhemminkin enemmän käyttöä.

Kyllä minä kuitenkin hemmotella itseäni saan, kun sain blogiyhteistyönä sopivasti muutaman tuoksun testiin. Tämä Givenvenchyn Live Irrésistible on pullon sävyltään juuri oikea mekkoni suhteen, joten ei olisi voinut mennä paremmin. Pullo on muodoltaan hauskasti kolmiomainen ja kaunis yksinkertaisuudessaan.Tuoksun nainen edustaa rohkeaa asennetta ja sisäistä vahvuutta ollen voimakastahtoinen ja tietävän mitä haluaa. Tuoksun keulakuvana on Amanda Seymour. Tämä on suunnattu energiselle, nuorekkaalle naiselle, jonka elämä on yhtä juhlaa.
Tuoksu on minusta hieman saippuamainen, raikas, puhdas, kukkainen. Pääraaka-aineena ruusu, vihreä omena sekä vadelma.

 Kengät hankinkin jo silloin keväällä, joten näihin vielä mallailen laukkua. Joudun ottamaan kameralaukun ja vaihtamaan zoomin välillä, joten saattaa olla, että mukana kulkee vain pikkulaukku, jossa riittävä määrä nessuja. Itkettää jo valmiiksi, mutta ehkä saan kuvaamisella siirrettyä itkut myöhempään.

Lumeneltakin tuli kesän ihanat hempeät geelilakat kuin tilauksesta testiin ja päätin, että niistä ihanuuksista tuo Tuulenvire sopii parhaiten mekon sävyyn ja Rimmelin Sheer and Shine pinkki 200 sitten huulille punaksi. No loppupeleissä se tietenkin on tytär, joka on pääroolissa ja hänen tärkeä päivänsähän tämä on. Huomenaamulla kaikki hyörii hänen apunaan ja pikkusiskokin on suorittanut yläasteen, joten häntäkin voidaan juhlistaa.
Nyt hieman jo jännittää, mutta vielä on muutama homma tehtävä, jotta oikeasti pääsen ne kynnet lakkaamaan.
Onko teillä huomenna tulossa päättäjäisiä, yo-juhlia ja muita valmistautumisia? Kuinka te valmistaudutte tällaisiin juhliin?

Lehdistönäytteet

                                      With love,
                                             M

24 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *