Kosmetiikka

Colosè ilta

Kauniin ihon salaisuuksia on monia; tasapainoinen elämä, ravinto, liikunta, iloinen mieli… 
Kyllä, allekirjoitan tuon lausahduksen, jonka löysin Colosè tuotekirjasesta. Colosè on laatu-sertifioitua kosmetiikka, jota valmistetaan Sveitsissä puhtaalla maaseudulla sijaitsevassa tehtaassa. Tuotteissa käytetään paljon luonnosta saatavia ainesosia, mutta täysin luonnonkosmetiikkaa sarja ei ole. Tuotteita ei testata eläimillä.

Pääsin keväällä osallistumaan Colosè sarjaan blogitapahtumassa, jossa tuotesarjaa meille esiteltiin. Sarjasta käytiin joitakin tuotteita perusteellisemmin esitellen mm. rasvaisen ihon, kuivan ja anti-age-ihon mukaan ja meille oli valittu ihotyypin mukaiset tuotteet myös kotiin viemisiksi. Minulle oli pakattu kassiin Puhdistusemulsio, Ruusukasvovesi, Savinaamio; syväpuhdistava ja kevyesti kirkastava naamio, Alppiyrttitiiviste, ihon valovanhenemista vastaan ja Vitalisante Hyaluronivoide , joka on anti-age vaikutteinen hoitovoide, sisältäen UV suojia. Näitä alan tässä kohtapuoliin testailemaan, kun saan edelliset purnukat käytetyksi. Näistä tulee siis juttua myöhemmin lisää.

Tytär kyllä on testaillut tuota savinaamiota ja on tykännyt siitä. Kuivaa kyllä aika hyvin ihoon kiinni, joten naamion pesemisessä täytyy jaksaa olla kärsivällinen, mutta kuivattaa hyvin näppyjä ja tulevia ehkäisee säännöllisellä käytöllä.


Minua ilahdutti tuotteiden normaali hintataso mm.puhdistus- ja naamiotuotteet n.25 e ja tehotuotteet 45- 49 e.
Tuotteita ja lähimpää Colosé-jälleenmyyjää voi tiedustella maahantuojalta careliana@colose.fi. Maahantuojalta voi myös suoraan tilata tuotteita ja postikulut saa yli 50 euron tilauksiin ilmaiseksi. Heinäkuun loppuun saakka saat myös kaikista tuotteista -20%, kun mainitset olevani blogini lukija!”

Jos kiinnostuit sarjasta, niin käy katsomassa sivustolta www.colose.fi lisää tuotteista.With love,
M


 

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *