Sisustaminen

DIY: vessaan hyllyt

Nyt on sitten aika hyvin asiat, kun hyllytkin ennättivät vessaan ennen juhlia valmistua ja asennukseenkaan ei kulunut liiemmälti aikaa.

Ostin Bauhausista mdf-levyä ja leikkautin  ne sopivan kokoisiksi. Maalia pintaan ja pitihän minun vielä fixata siihen seinään tuollainen laskosverhoista jäänyt paino, joka metallinhohdoltaan sopi tuohon kuin valettu. Löytyi meidän varastosta ja nyt olen kyllä iloinen, että mies oli sen säästänyt. Minä kun mielelläni heitän kaiken rojun pois. Mutta nyt tämä sopi täydellisesti näihin minun muihinkin listoihin ja peileihin.

Esittelin tätä tarjontinta joskus pihlajanoksien ja kynttilöiden kera täällä blogissa. Se taisi sitten jotenkin unohtua tuonne parvekkeelle ja oli kivasti ruostunut. Mutta nyt se sai uuden tehtävän täällä vessassa, sillä siihen pystyy kivasti säilömään vessapaperit ja se on kauniskin. Värit oli niin just, että ei olisi paremmin voinut sopia.

Pakko on tänne vielä laittaa kuva siitä karmaisevasta lattiasta ja alkutilanteesta.

No, tuliko parempi?

                                          With love,
                                              M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *