Kosmetiikka

Lumene Skin tone perfector and True mystic volume waterproof mascara

Lumenen skin tone perfector on heleyttävä voide ihon pohjustukseen ja sillä saa kesäiholle kauniin hehkun. Tähän tuotteeseen tyttäreni ihastui, kun kyseli minulta jotakin voidetta, jolla saisi korostettua ihoa poskipäiltä tai kulmaluulta. Nappasin Lumenen Skin tone perfector-putelin laatikosta ja hän innostui tästä oitis. Vanhempi tytär on aina meikannut hyvin hillitysti ja koska tämä on hentoinen tuon kimalluksen ja hohteen suhteen, tytär oli siihen tämän takia tyytyväinen. Lumenen Skin perfectoria hän sipaisi meikin päälle ja se toimii näin parhaiten.


Itse olen ollut aivan myyty tälle Lumenen Mystic Volume ripsarille ja nyt sain testattavaksi myös tuon vedenkestävän version. Ripsivärissä on vahamainen koostumus, jolla saa tuuheutta ilman paakkuja. Mutta nyt täytyy myöntää, että tällä saa kyllä kauniit ripset, mutta volyymia en saa niin paljoa, kun sain tuossa vesiliukoisessa, vaikka yrittäisin kerrostaakin. Minulla on rasvoittuvat luomet, jotka irrottavat ikävästi ripsiväriä päivän aikana ja se löytyy sitten luomivaosta ja meikki on suttuinen. Olen käyttänyt ripsiväriä nyt muutamia päiviä ja on pakko todeta, että vedenkestävät eivät ole minun juttu, mieluimmin se vesiliukoinen versio, joka pysyi minullakin kauniisti pesuun asti. Mutta ne joilla tämä toimii ja joilla ei ole samanlaisia vaikeuksia silmäluomien suhteen kuin minulla, ovat varmasti tyytyväisiä.

Oletko jo testaillut näitä tuotteita?

Tuotteet lehdistönäytteitä

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *