Kosmetiikka

Ecobeauty by Oriflame

Olin Oriflamen järjestämässä bloggaajatapahtumassa eilen, jossa esiteltiin Ecobeauty, uusi ihonhoitolinja. Ecobeauty on hyvää tekevä ravitseva tuotelinja ihollesi. Tuotteisiin on käytetty parhaimmat luonnolliset ja luomulaatuiset raaka-aineet, uutteet ja ainesosat. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, ja ne auttavat ihoasi pysymään elinvoimaisena ja heleänä. Ecobeauty on tuotesarja, jolla on kolme riippumatonta sertifikaattia organisaatioilta, jotka ovat omistautuneet yhteiskuntavastuulle, luonnollisuudelle ja ympäristönsuojelulle. Tuotteille on myönnetty Ecosert Organic tai Natural sekä SFC-sertifikaatit. Päivä- ja silmänympärysvoiteilla on Reilun kaupan FAIRTRADE merkki.

Meille esiteltiin Reilun kaupan tuotteiden periaatteita ja avattiin hieman sen  käytäntöä.

Ecobeauty sarjaan kuuluvat puhdistustuotteet: puhdistusmaito, jossa ruiskukkaa, luomuruusuvettä ja kamomillavettä sisältävä kasvovesi. Luomuaragöljyä ja puuvillauutetta sisältävä kasvoöljy sekä kasvovoide ja silmänympärysvoide, jossa puolukkaa ja tyrnin siemenöljyä.

Saimme näitä Ecobeauty tuotteita testaukseen ja niihin palaankin sitten tuotteet tutkittuani ja testailtuani. Kassissa oli mukana hauska käsikoru, jonka tuotosta Oriflame on lahjoittanut osan Suomen SOS-lapsikylälle.

Rannekoru oli tietysti turhan suuri minun lapsenranteelleni, mutta aikani näperettyäni keksin keinon, miten koru pysyy käsessäni.

Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *