Kosmetiikka

Sensai Silky Design Rouge


Punaisen värin tarinaAatelisto käytti Japanissa punaista väriä kuvamaan valtaa ja hyvinvointia. Punainen väri symboloi myös elämää, elinvoimaa ja uskoa. Punaisen eri sävyt, eloisasta karmiininpunaisesta syvään purppuranpunaiseen ja pehmeään pinkkiin, edustavat luontoa ja vaihtuvia vuodenaikoja ja niillä on edelleen merkityksensä japanilaisessa kulttuurissa.
Silky Design Rouge -huulipunien sävyt ovat saaneet inspiraationsa perinteisistä Kasane-väreistä ja niissä on silkkikankaalle ominaista läpikuultavuutta ja värien täyteläisyyttä.
Teksti lainattu lehdistötiedotteesta

Tuntuu silkiltä, levittyy hyvin smooth balm koostumuksen ansiosta ja sisältää ainesosia, jotka hoitavat huulia, kuten auringonkukkaöljy ja Koishimaru silk-uute. Kuulostaisiko hyvältä huulipunalta? Tällä Sensai Silky Design Rouge punalla voi myös rajata huulet hyvin, sillä puikko on niin kaponen, mutta totuuden nimissä olen jotenkin niin tottunut huulikynään, että näin aikuinen nainen kokee varmemmaksi turvautua siihen. Vaikka huulipuna on pehmoinen ja hoitava, niin silti tämä kesti huulilla suhteellisen pitkään. Sävyjä on kuusi, joista minun punani on Soubi DRO1.

Lehdistönäyte


16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *