Sisustaminen

Kuivuneet ruusut somisteena


Sopivasti eiliseen huulipunan ruusuiseen sävyyn jatkan ruusu-teemalla ja somistamisella. Pyöritään nyt vielä täällä minun vessassani ja sen somistamisessa. Mitä tehdä yo-ruusuille, jotka kauniina kukoistavat hetken pienen ja sitten jo kuivahtavat pystyyn, kuten meillä kävi. Eihän nämä nyt muutenkaan ikuisuuksia kestä ja en ihan heti raaskinut niitä roskiinkaan heittää. Näistä sitten sommittelin vessan hyllylle pienen ”ruusuhetken”. Näitä on kiva katsella vielä tovi ja sitten ne joutavatkin jo roskiin. Tytär otti muistoksi muutaman jo aiemmin kuivumaan. 
Tästä sateisesta lauantaista olen nautiskellut käsitöiden parissa muutenkin. Kävimme ostelemassa tyttären kanssa vähän lankoja ja korjailin tyttärien  hieman liian suuria mekkoja sekä myös pieneksi käyneitä tuunasin. Kävin myös läpi kankaita, jos niistä en mitään keksi, niin sitten joutavat jo lumpuiksi. 
Huomiseksi  toivoisin jo toisenlaista säätä, sillä ulkoilu tuolla säällä ei ole kivaa ja tuntuu, että alkaa vaan nukuttamaan, kun on sisällä. Miten te olette viettäneet tämän myrskyisen päivän?

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *