Kosmetiikka

L`occitane 40 vuoden kunniaksi


L`occitane juhlistaa tänä vuonna 40-vuotis syntymäpäiviään, haluten kunnioittaa luontoa sekä tarinoita tuotteiden takana. Vanhoja merkityksellisiä tuotteita on nostettu uudelleen esille ja limited edition tuotteina ovat myynnissä vain tietyn ajan. Sain tämän laventeli kylpyvaahdon testaukseen, mutta minulta puuttuu vain se amme. Huomasin ongelman, kun riensin suihkuun pullo mukanani ja luulin käyttäväni suihkuvaahtoa. No, ehkä en saanut aikaiseksi sitä upeaa vaahtomerta, jonka kylpyammeessa olisi voinut, mutta kävihän se näinkin. Hieman sieneen tuotetta ja vaahtosi kivasti ja tuoksuelämyshän tässä on varmasti tärkeä, joka oli ihana, mutta varmasti tuote on parempi ammeessa vaahtona. 


Provensen rautayrtti on luomuviljelty ja tästä tehty tuoksu L`occitanen ensimmäinen tuoksu aikoinaan. Rautayrtti on energisoiva ja piristävä keholle ja mielelle. Sitrusmainen, ripauksella kurjenpolvea muistuttaa rautayrttisadosta. Voimakas on tuoksu tässä eau de toiletessa, mutta haihtuu kyllä nopeasti miedommaksi. Tällä saa aamusta pirteyttä päivään. Sopiva kesään, mutta moni käyttää tätä läpi vuoden.

Tuottee lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *