Lifestyle

Juhannus on nyt juhlittu

Ystäväni pyysi meidän perheen juhannusvieraaksi ja koska nuorilla oli omat menot jo perjantaiksi sovittuna, vietimme me mieheni kanssa aaton kaksin ja vasta juhannuspäivänä suuntasimme mökkivieraiksi. Mökki sijaitsee saaressa ja ajomatka ei sinne ole pitkä, joten hyvin ennätimme vielä jussia juhlimaan. 

Luna, toinen perheen koirista, oli vahtipaikallaan laiturin nokassa tarkkailemassa tilannetta.


Talviturkkikin tuli heitettyä ja tässä todisteet. Minä oikealla ja tytär vasemmalla hyppäämässä. Muutoin se ei olisi onnistunut kuin vain nopeasti hyppäämällä. Tottakai tämä suurteko vaati ensin lämmittelyä saunan lauteilla. Ei se nyt niin kylmää ollut ja oikeasti piristi kivasti. Pidettiin muuten kädestä kiinni tuonne laituria pitkin juostessa, mutta näköjään tuossa ilmahypyssä ote irtosi.

Juhannus on nyt juhlittu ja kiitos kun saimme taas vierailla ihanalla mökillänne!

Miten teidän muiden juhannus sujui?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4800327/?claim=hvkxap29pcr”>Follow my blog with Bloglovin</a>

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *