Kosmetiikka

Oriflame The one colors for summer

Huikeita sävyjä, eikö! Nämä ovat Oriflamen The One Color Impact Cream Eye Shadow meikkejä luomille ja sähäkkää meininkiä on tiedossa. Sateenkaaren sävyiset luomivärit voivat olla jollekin aika shokkijuttu, mutta kesällä nämäkään sävyt eivät trendikästä pelota. Mutta toki nämä värit jakavat mielipiteet puolesta ja vastaan.  Mutta, antakaahan kun kerron sen verran, että vaikka nämä sävyt ovat huikeita, niin luomille ne asuttuvat kauniisti. Ollen ensin voidemaisia,  muuttuen sitten puuterimaiseksi. Kokeilin tuota oranssinsävyistä, kuinkas muuten ja kultaa ja meikistä tuli ihan magee ja kukaan ei kummeksuen minua katsonut. Maltilla kun näillä sävyillä taiteilee, niin ne saavat silmät säihkymään tuoden katseeseen hieman intensiteettiä ja varmasti pilkettä myös.

Huulille Oriflame maalailee kiiltoa ja herkullisia sävyjä aina pinkistä tummaan lilaan. Minä valitsin niistä suosikkejani, jotka kuvissa hassusti näyttävät samoilta, mutta on niissä kuitenkin hieman eroja. Huulilakat ovat kovin suosittuja nyt ja melkein jokaisella merkillä niitä tuntuu löytyvän. Olin ensin hieman skeptinen näiden suhteen, sillä luulin niitä puniksi. Kiillot tarttuvat minulla helposti hampaisiin, sekä tuntuvat tahmoisilta ja en tunne oloani luontevaksi kiiltojen kanssa. Nämä eivät olleet niin tahmaisia kuin pelkäsin ja pysyvyyskin oli suhteellisen hyvä. Värisävyt ovat kyllä ihanat. 

Mitä tykkäät? Meneekö överiksi?

Tuotteet lehdistönäytteitä

4 Comments

  • Tiia K

    Minäkin luulin noita matta mousse puniksi, kun on aivan identtiset hylsyt. Mutta tykkään noista huulilakoista kovin ja ne mattapunatkin ihania, koska eivät tunnu mattaisilta huulilla. Luomareista löytyi pari suosikkia, vaikka olen aika estoinen räikeiden värien suhteen.

    Kivaa maanantaita M <3

  • Mysterious M

    No niin ovat ja ihan säälitti laittaa sivellin tuohon pintaan, koska se on jotenkin niin kaunis:) En yhtään ihmettelisi, että pienet lapset näitä haluaisi nuoleskella! Mutta aika mageita ovat koostumukseltaan ja luomiin laitettaessa väritkin aivankuin "rauhoittuu" eivätkä ole enää niin rajut:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *