Kosmetiikka

Isadora Jelly Pop Nail Polish

Huolitellut kädet huomataan aina ja varsinkin kesällä, kun käsiä ei voi piilottaa hanskoihin, tai no voisi tietysti, jos haluaisi oikein olla tyylikäs. Kauniisti lakattuja kynsiä on kiva katsella ja väriä saa olla ja sävyt paranevat, mikäli kädet ovat hieman ruskettuneet. Kesäksi Isadora tuo kynsille kivoja uutuuksia.

Isadoran hauskat kesäsävyt ovat rohkeita ja hehkuvia. Mutta näissä on myös mielenkiintoinen jippo. Laita pelkkä Gloss Pop  kynnelle ja lopputulos on läpikuultava ja karkkimaisen kiiltävä wet gloss-look.  Kokeile lakata kynnet valkoisella Neon Pop lakalla ja lisää Gloss pop päälle, niin saat kirkkaan neon-lopputuloksen.

Tästä kuvasta löytyy myös tuo metallinhohtoinen hopea, joka oli kuvauksen alussa jo karkuteillä, tyttöjen kätköissä tietysti. Tätä kun sipaisee kynnelle ensin ja sitten värilakkaa, niin johan tulee upea metallinhohtoinen lopputulos. Wonder Nail Silver Sparkles ja Wonder Nail White China ovat pysyvissä valikoimissa. Viisi värisävyä; Pink Syrup, Lollipop, Jelly Bean, Ice Pop ja Wine Gum ovat kausituotteita.

Minulla on tuossa alla valkoinen ja päällä sitten Jelly Bean. Valkoinen lakka on hieman tahmea ja levittyy hassusti raidoille, joten laitoin kaksi kerrosta, jotta sain pinnan tasaiseksi. Päälle olen laittanut kaksi kerrosta tuota oranssinpunaista lakkaa, joka oli kaunis sävyltään jo ensimmäisellä kerroksella,  mutta en saanut sitkään tasaiseksi kerralla, joten oli pakko tehdä toinen kerros. Kestävyydestä en sano vielä mitään, kun äsken nämä lakat laitoin, mutta palaan siihen myöhemmin ja esittelen myös tuon hopea-vaihtoehdon metallisävytyksineen. Aika hauskoja, eikö?

Mikä näistä sävyistä on sinusta kivoin?

Tuotteet lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *