Lifestyle

Anna Sui Lucky Wish


Mitä miettii Päivänsäde Kultasiipi? Odottaako kenties Menninkäistään? 
Tämä Päivänsäde ja Menninkäinen on laulu, jota lauloin usein iltalauluna tytöille, kun he olivat pieniä. Arvaatte kai, että innostuin tästä pullosta, kun sen näin ! Ihana keijukainen, joka heti toi mieleen tuon Päivänsäteen ja laventelin värisessä pullossa pieniä kultaisia lintuja. Harmi, kun tytöt ovat jo isoja, sillä tämä korkki olisi varmasti inspiroinut tyttöjä upeaan leikkiin.

Herkkääkin herkempi keijukainen hajuvesipullon korkissa  on Anna Suin uutuustuoksussa, Lucky Wish. Tämä tuoksu on jatkoa Anna Suin Secret Wish sarjaan, joka esiteltiin 2005. Inspiraatio tähän on saatu keijusaduista ja kimaltelevasta keijupölystä. Anna Suin mukaan tämä ilon ja onnellisuuden hurmaava tuoksu antaa mahdollisuuden ihanien toiveiden toteutumiseen tosielämässä, pienen onnenkantamoisen  ja taian avulla. 

Lucky Wish-tuoksussa hurmaa alussa tuore sitruuna, mandariini ja pomelo. Sydäntuoksuna freesia ja bambu sekä pohjatuoksussa santelipuu ja myski. Tuoksumestarina on toiminut Mathiu Nardin. Raikas ja tyttömäinen, kuten pullokin jo enteilee, sopien hyvin nuorelle naiselle. 

Lehdistönäyte

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *