Lifestyle

Hääpäivän viettoa Tallinnassa

Lämpimät kiitokset kaikille meitä muistaneille edelliseen postaukseen! 20 avioliittovuotta  yhdessä ja pari vuotta siihen vielä lisää seurusteluaikaa, niin kyllä se minustakin on jo hyvä saavutus! Lähdimme tätä juhlimaan pienellä pyrähdyksellä Tallinnaan. Idea oli miehen, mikä minua suuresti ilahdutti, sillä minä olen se meidän perheen matkaykkönen, joka yleensä suunnittelee, tekee esitykset perheelle ja varaa matkat. Mies oli varannut meille sviitin hotelli Virusta ja tässä siitissä oli myös sauna. Minä rakastan saunomista, joten ihana ajatus mieheltä. Mikä parasta, kun saavuimme noin yhden tienoilla hotellille, saimme huoneen heti käyttöömme. Tämä on nykyisin harvinaista, sillä useampi hotelli vitkuttelee huoneen kanssa sinne kolmen tienoille. Ymmärrän kyllä sen, mikäli huone ei ole valmis, mutta ikävää se silti on roikkua siellä aulassa laukkujen kanssa, jos vaikka on tullut kauempaa ja haluaisi hieman levähtää huoneessa. Mutta meillä kävi siis hienosti sviitin suhteen ja saimme huoneen 18:sta kerroksesta huikeilla merinäkymillä.

Sää oli mitä parhain, tuulinen toisin, mutta kuitenkin lämmin. Aurinko paistoi kirkkaasti ja tuntui todella siltä, kuin olisi ollut kauempanakin reissussa. Tallinna on kyllä niin hieno kesäkaupunki ja tulee parhaiten edukseen juuri aurinkoisella säällä. Turisteja oli todella paljon liikenteessä ja kiinnitin huomiota intialaisten ja pakistanilaisten seurueisiin, joita tuntui riittävän joka kulmilla.  Piipahdimme torin kupeessa lounaalla ja iloiten kiinnitin huomiota myös palvelun tasoon, joka oli ystävällistä ja tasokkaampaa kuin yleensä. Liekö aurinko ollut asialla parantamassa tätäkin. Kaupoissa palvelu on kuitenkin vielä välillä todella epäystävällistä kun huono tuuri käy.

Siellä se mies odottaa, tunnelin päässä, sulautuen tuonne muuriin, kun  minä yritin harjoitella kuvaamista. Jokunen säätö on vielä hakusessa.

 Heh, melkein kaima!


Vietimme ihanan päivän Tallinnan vanhaa kaupunkia kierrellen ja istuskelimme juomaan lasilliset terassilla seuraten ihimisvilinää ja jatkoimme matkaa ilman kiirettä. Hetken huilimme huoneessa ja aloimme valmistautua illalliselle kivaan ravintolaan, mutta siitä kerron sitten myöhemmin lisää. 

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *