Sisustaminen

Pientä somistusta terassille

Kesä on jo puolivälissä ja tajusin, etten ole muistanut laittaa kuvia terassin somistuksesta. Hankimme nimittäin jo lakkiaisia varten terassille uuden säilytyskalusteen ja pehmusteen Ikeasta. Sinne mahtuu nyt kivasti kaikki lumilapiot ja muut systeemit siististi piiloon, sillä ulkovarasto ei vain vedä kaikkea sisäänsä, kuten toivoisi. 

Heitin tyynyt sekänojaksi ja tässä on mukava istuskella, joten se oli myös yksi syy, miksi tämän hankimme. Olin suunnitellut aurinkolavitsasta sohvaa, mutta nuoriso halusi vielä säästää sen auringonottoa varten. 

Ennestään meillä oli jo tämä säilytyslaatikko, mutta toinen tarvittiin, koska entinen säilytyskaappi oli jo tiensä päässä. Pieni lipasto löysi paikan tänne terassille ja uutukainen hortensia sai paraatipaikan. Taitaa olla jo kolmas tälle kesälle, joten katsotaanpas kauanko tämä raukka kestää minun hoidossani. 


Terassilaudoitus on tiensä päässä ja joka vuosi me sen uusimista suunnittelemme, mutta nähtäväksi jää, milloin oikein toimeen tartutaan. Ihanaa kun tänä kesänä on ollut myös näitä aurinkoisiakin päiviä, jolloin terassista pääsee nauttimaan. 

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *