Ihonhoito

Sensain aurinkosuojat kasvoille


Kun sain testiin Sensain Silky Bronze sarjan SPF 15 Cellular Protective Cream For Face, päätin kokeilla aurinkotuotetta, joka hylkisi vettä. Sensai merkkinä edustaa minulle ylellisyyttä ja eipä ole Sensain tuotteista tullut koskaan pettymyksiä, joten reippaasti vaan kokeilemaan. 

Aurinkorasvat tahtovat tukkia ihohuokosia ja ainakin minulle kehittyy helposti näppylöitä, mikäli käytän vartalolle tarkoitettua aurinkosuojaa myös kasvoille. En aikaisemmin ollut ajatellut asiaa ja ihmettelin välillä näppyjen ilmaantumista T-aluelle kasvoihin ja myös rintaan ja yläselkään. Saattoi se olla niinkin, ettei näitä aurinkotuotteita aiemmin ollut erikseen kasvojen iholle, varsinkaan niitä, jotka olisivat olleet vedenkestäviä. Heti kun näitä voiteita alkoi tulla markkinoille, aloin niitä käyttämään, lähinnä uimarannoilla ja matkoilla ollessani. Harmikseni vedenkestävät  tuotteet eivät kuitenkaan sopineet iholleni ja jouduin niistä luopumaan.

Tämä SPF 15 ei ole kyllä pelkästään riittävä suoja täällä meidänkään kesässä, mutta onneksi Sensai Silky Bronze-sarjasta kyllä löytyy SPF 30 ja SPF 50. 

Voidemainen koostumus ei jää ihon pinnalle valkoisena kalvona, vaan imeytyy hyvin ihoon ja on koostumukseltaan kevyehkö. Suojaa kasvojen ihoa UVA ja UVB säteiltä ja torjuu myös ikääntymisen merkkejä auringossa. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, sensaimainen. Näitä vedenkestäviä tuotteita en tarvitse muutoin kuin rannalla, joten suojakerroin saisi silloin olla vähintään tuo 30.


Tässä on kyllä sellainen aurinkotuote, jota voin lämpimästi suositella kokeilemaan.
 Nimittäin Sensai Cellular Performance Day Creamista löytyi päivävoide  suojakertoimella SPF 25.  Tuote vaikuttaa iholla kolmella eri tavalla.
 Anti-age vaikutus; suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuivumiselta, veltostumiselta, ihon värin elottomuudelta ja ryppyjen muodostumiselta.
Koishimaru Silk EX -silkkiuute aktivoi hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksessä että epidermiksessä ja kosteuttaa siten tehokkaasti ihoa.
Antioksidanttinen  ja stressiä ehkäisevä vaikutus ihossa.

Voiteesta löytyy myös innovatiivinen Moisture Capsule-koostumus, jossa pienten mikrokapseleiden sisään on suljettu UV-filtterit, hienojakoinen helmiäispuuteri, ihoa pehmentävät öljyt ja kosteuttavat ainesosat. Kun voide levitetään iholle, niin kapselit hajoavat ja luovuttavat sisältämänsä tuotteet iholle. Kapselit muodostavat iholle suojakalvon, jonka ansiosta  UV-filtterit levittyvät tasaisesti ihon pintaan ja näin kosteus ei pääse haihtumaan iholta. Helmiäispuuteri luo kauniin hehkun.

Tuote  tuoksuu ihanilta kukkasilta ja kevyt koostumus saa voiteen imeytymään iholle niin, ettei se tunnu ollenkaan. Laitoin eilen kasvoille tämän voiteen ja istuin muutaman tunnin auringossa ja iho ei punoittanut illalla lainkaan, joten suoja todella toimii. 
Myös meikki tämän päällä pysyy loistavasti ja aina ei edes muista, että tämä on aurinkotuote, mikä on sinänsä plussaa. Ei tahmaista tunnetta ja kiiltoa jo muutenkin kiiltelevällä iholla. Riittoisaksikin tätä voisi vielä kehua, koska koostumus on niin kevyttä. 
Onko sinulla kokemusta näistä tuotteista? Millaisia aurinkotuotteita sinä käytät kasvoillasi?

Tuotteet lehdistönäytteitä
Tiedot poimittu esitteestä

8 Comments

 • Outi Krimou/Outi's life

  Vasta parin viimeisen vuoden aikana olen hankkinut oman aurinkotuotteen kasvoille. Kuten sanoit, vartalolle tarkoitetuista voiteista tuli minullekin näppyjä naamaan.
  Näistä tuotteista ei ole kokemusta, mutta kuulostavat kyllä todella hyviltä, mutta niinhän tuo Sensai yleensä onkin.

 • Jonna H.

  Sensain Day Creaming paras puoli on juurikin se, että siitä ei todellakaan ajattele levitettyään, että siinä on noinkin korkea suojakerroin, levittyy kuin ihan mikä tahansa suojakerroimeton voide. IHANA!

 • Tiia K

  Testasin tuota alinta tilaisuudessa ja se vaan suli iholle jättämättä ihoa rasvaiseksi. Aivan mieletön aurinkovoide. Olen aika vastaavan löytänyt Lieracilta ja täytyy sanoa, että nämä kaksi ovat aurinkovoiteita jonkalaisiin en ole aiemmin törmännyt.

  Sensai edustaa silkkaa luxusta. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *