Matkustaminen

La Bottega in Tallinn

Viikko sitten olimme mieheni kanssa juhlimassa 20 yhteistä aviovuotta ja halusin varmistaa, että saamme ruokapaikan illalliselle johonkin viihtyisään ruokaravintolaan. Olen pari kertaa joutunut kokeilemaan useampaa ravintolaa, kun en ole ymmärtänyt tehdä pöytävarausta, joten en halunnut sitä kohtaloa nyt. Tutkin etukäteen suosituimpia ravintoloita ja blogeista löytyi taas tietoa mukavasti useammasta kivasta paikasta, johon kannattaa tutustua. La Bottega vaikutti myös ruokalistaltaan normaalilta, minun makuuni. Koska en syö kalaa ja lehmän vatsalaukku ei houkuttele, niin italialainen ravintola, joka ei ole pitseria kuitenkaan, sopi tähän iltaan meille molemmille. Netin kautta varaus ja homma oli heti valmis.

Kurkkasimme jo päivällä tätä ravintolaa, kun seikkailimme vanhassa kaupungissa. Ravintola löytyy osoitteesta Vene 4 ja koska se sijaitsi lähellä hotellia, niin mikäs sen kätevämpää käydä vähän kurkkimassa, millaista siellä on. Tarkoituksena oli myös siirtää pöytävarausta hieman myöhäisemmälle ja sekin sopi.

Illalla ystävällinen italialainen mies, kaiketi omistaja, otti meidät vastaan ja paikasta sai heti viihtyisän vaikutelman. Korkeat viinikaapit, siis todella korkeat, ympäröi meidät kahden seinän verran. Osa noista pulloista oli varmasti vain rekvisiittaa, koska kunnon tikkailla niihin olisi vain yltänyt tuonne katonrajaan.

Yläkerrassa oli upea vessa ja kyllähän jokainen nainen  ja mies tietää, että vessa kertoo paljon myös paikan tasosta.

Söimme alukupaloiksi bruchettaa ja …

pääruuaksi valitsin sirloin steakin. Villin rucolamättään alta sitä saikin etsiä ja löytyi ja  herkullista oli. 


Suklaakakku oli myös hyvää, mutta olisin kyllä mieluimmin ottanut sen lämpimänä. Kyllä se kaikki lautaselta katosi,  mutta lämmin suklaakakku on vain niin taivaallista. 

Lämpimästi suosittelen tätä ravintolaa, jos Tallinnassa pyöritte. Palvelu oli erinomaista ja ruoka hyvää ja hintakaan ei ollut paha, vaikka ehkä hieman tyyriimpi Tallinnan hinnoiksi. Pihvi oli 22 e, joten ei hullumpi.

Millaisissa ruokapaikoissa te käytte Tallinnan matkoilla? Tähän saa laittaa hieman vinkkiä, jos haluaa.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *