Kosmetiikka

Rentouttava vartalosarja L`occitanelta

Mitä kuulostaa vartalohoito L`occitanen rentouttavalla vartalosarjalla?
Vartalohoidot lasketaan usein ylelliseksi touhuksi ja jos totta puhutaan, niin itsekin voisin valita ammattilaiselta mieluimmin kasvohoidon kuin vartalohoidon. Kasvoja puunataan ja ehostetaan, mutta usein se vartalo verhotaan vaatteisiin ja tavallaan unohdetaan sinne vaatteiden alle.  Voisiko vartaloakin helliä? Nolottaako esitellä omaa vartaloa kauneushoitolassa, jossa pitäisi paljastaa kaikki ja odottaako sitä siltä vartalohoidolta vähän liikaakin? 


Itse olen tasan kerran käynyt vartalohoidossa ja en ihan saanut sitä kokemusta, että tällaista lisää. Hierontoja olen ottanut useampiakin, mutta vain selkäpuolelle ja yläselkään, hartioiden jumitukseen. Kutian niin älyttömästi jaloista, että jalkahoidot ovat välillä silkkaa kikatusta ja minun pitää purra hammasta, mutta kauniit jalat ja varpaankynnet houkuttelevat minut käymään uudelleen. 

Ei kaikkien tarvitse kuitenkaan kauneushoitolassa tai spassa juosta, jotta voi saada vartalolleen hellimistä. Hierontaöljyn käyttö vaikkapa oman puolison hieromana, voi olla luontevampaa ja miten ihanaa se onkaan saada jumiutuneet olkapäät/hartiat kuntoon. Nyt tämän toisen rempan aikana ovat hartiat taas olleet jumissa ja aamu on lähtenyt liikkeelle kankeasti  ja vain särkylääkkeiden voimin.

 Mutta miedosti laventelintuoksuisella öljyllä, kun saa houkuteltua sen puolison hieromaan hartiat, niin jopa on olo ihanan rentoutunut. Tämä L`occitanen Relaxing Massage Body Oil auttaa poistamaan stressiä, ihanan tuoksuyhdistelmän siivittämänä sisältäen laventelia, bergamonttia, mandariinia, appelsiinia ja kurjenpolvea.  Mikäli se siippa ei sitten jaksa olkapäitä hieroa, niin tätä voi kyllä hieroa itsekin vartaloöljynä  iholle ja huomasin, että uni tuli kyllä helpommin. Saattoihan siihen tietysti edesauttaa tuo fyysinen ponnistelu vessan mikrosementtiä tehdessä.


Mikäli ei pidä öljyistä ja kokee ne hankalaksi tai sotkuiseksi, niin tähän linjaan löytyy myös vaihtoehtona ihanan täyteläinen L`occitanen Relaxing Body Cream. Voiteessa on tuo sama tuoksumaailma, joka kyllä saattaa aluksi tuntua voimakkaalta, haipuu vähitellen ja  kermamainen Body Cream saa ihon ihanan pehmoiseksi ja kosteutetuksi. 


Mikäli se uni ei vielä näiden tuotteiden avittamana tule, voi tyynyn alle sujauttaa pikkuisen tuoksupussin, laventelilla tuoksutettu; niin johan tulee nukkumatti käymään.

L`occitanella on tänä vuonna juhlavuosi, täydet 40 vuotta takana ja juhlavuoden kunniaksi on tämäkin vartalosarja kehitelty. Rentouttavan linjan lisäksi löytyy tasapainottava ja virkistävä  linja.

Kerrohan, käytkö sinä varalohoidoissa kauneushoitolassa vai käytkö mieluimmin hieronnassa? Teetkö kotona vartalohoitoja?

Tuotteet lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *