Sisustaminen

Asuntomessuilla makuuhuoneen tunnelmaa

 Asuntomessuilla Seinäjoella, oli kummasti aika tummahkot fiilikset näissä makuuhuoneissa. Tumma väri saattaa kyllä tuoda mieleen pesän ja huoneen, jossa voi ihanasti käydä pimeähkössä pötkölleen ja antaa unen tulla. Ymmärrän hyvin tämän kaiken sen valkeuden jälkeen, mikä hetki sitten oli vallalla sisustuksessa.

 Tyynyt ovat kauniita ja jo rupesi itselläkin mietityttämään, että taitaa siellä ompelulaatikossa olla jokunen kristalli tai kimaltava nappi, jonka voisi tyynyyn laittaa ja kimallekangastakin löytyy vielä jossain, jos haluaisi samanlaista stailausta. Mies ei vain innostu näistä tyynyröykkiöistä sitten millään, miksiköhän?

Tämä päätyidea on hieman muista poikkeava ja en oikein tiedä tykkäänkö, mutta kivan persoonallinen se on.


Ymmärsikö kaikki nyt, että harmaata, harmaata ja hieman mustaa tai valkoista. Sillä mennään ensi vuoteen, kai? Ei kai tässä saisi sanoa mitään, sillä meidänkin makkarista löytyy yksi seinä mustana ja valkoinen sängynpääty, joten taidamme olla muodissa mukana, heh.  

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *