Matkustaminen

Turvallisesti auringossa

Ihana katala aurinko. Sitä halajaa, mutta sen kaveruudesta pitää olla valppaana. Se saattaa tehdä pahaa jälkeä ja muistuttaa tästä vielä vuosienkin päästä. Shiseidonilta löytyy apua kuitenkin auringon kanssa hengailuun.

Tämä mielessä lähdimme Kroatian matkalle ja minulla oli laukussa iso kasa aurinkotuotteita, koko perheelle. Tyttäret ja heidän aurinkoinnostus tässä eniten huoletti, koska muistan itse, miten sitä aurinkoa nuorena otettiin tuntitolkulla ja välillä kyllä nahka ikävästi kärventyi. Kiva sitä aurinkoa on vähän saada, mutta suojaus pitää olla kunnossa. Kieltämättä välillä tuli sanottua jo hieman nalkutuksen äänellä, että kannattaa sitä voidetta nyt lisätä. Nuorempi kärsi hieman aurinkoihottumasta ja se, jos mikä, on kiusallinen kutiamisineen ja kuumotteluineen. Mutta aloe veraa, allergialääkettä ja hiukan kortisoniakin piti laittaa, jotta olo helpottui. 

Sain blogiyhteistyön merkeissä Shiseidonin aurinkosuojia mukaani testattavaksi ja meillähän testaajina oli koko perhe. Shiseidon Expert Sun Aging Protection Lotion sopi hyvin tytöille alusta asti, koska he olivat jo auringossa kotona oleilleet. Minä aloin käyttämään tätä ensin jaloille ja käsille, jotta iho tottuisi aurinkoon, myöhemmin koko vartalolle. Vartalon ihon muihin paikkoihin laitoin sitten 50+ tuotetta, josta alempana lisää. 

Tuotteessa on hienostunut tuoksu ja se imeytyi heti ihoon. Tämä tuote on todella vedenkestävä, joten uiskennella voi huoletta. Vesihän liuottaa aurinkosuojat iholta ja altistaa palamiselle, mutta Expert sunissa on aurinkosuojateknikka, Wet Force Technology, joka joutuessaan veden kanssa tekemisiin, antaa entistäkin tehokkaamman suojan ja hoitaa ihoa ja suojaa ikääntymisen merkeiltä. Meidän raati antoi täydet pisteet suojasta ja kukaan ei palanut tätä käyttäessä. Iho tuntui kostetulta, jo ennen after sun tuotetta.


Shiseidon Future Solution LX spf 50+ oli tuote, jota sivelin varsinkin kasvoille ja rintakehään sekä hartioille. Kasvoille käytin tätä koko reissun ajan, jos rannalla tai altaalla oleilin, sillä tämä ei tuki huokosia ja tästä ei tullut näppyjä, joten tuntui ihan kasvovoiteelta, vaikka olikin vedenkestävä. 

Tässäkin oli hyvä, ylellinen tuoksu ja koostumus notkea ja helposti imeytyvä. Mies käytti tätä myös, koska ei ollut lainkaan ollut auringossa ennen reissua ja palaa nykyisin helposti, mutta eipä tarvinnut palamista nyt pelätä.

Shiseidon Anti-Aging Foundation on kyllä tuote, johon ihastuin ja säästellen sitä käytin, koska toivon sen kestävän pitkään. Tämä on niitä harvoja meikkivoiteita, jossa on aurinkosuoja spf 30 ja sellainen minulla on ollut hakusessa. 

Jo varhain keväällä on pakko alkaa käyttämän suojavoiteita meikkivoiteiden alla, koska useissa meikkivoiteissa suoja on korkeintaan 15 ja joskus jopa 25. Meikäläisen couperosa villiintyy helposti, joten on viisasta suojata sitä ja on myös kiva saada suonet peitettyä. 

Tämä Light Ivory on aika vaalea, mutta se sopii minun ihon sävyyn kuitenkin hyvin ja peittää todella hienosti, joten aion ottaa tämän ihan päivittäiseen käyttön. Mukana tulee sieni, jolla tuotetta voi levittää. Minä käytin ihan sormia, joten menee se niinkin.Tämä on myös vedenkestävä, joten rannalla hyvä, mutta muutoin en nyt hikoile niin paljoa, että meikkivoide valuisi, ainakaan suomen suvessa.

 Oih, nyt mieli halajaa jo takaisin tuonne lämpöön, kun täällä on vain pilviä ja ilmeisesti kylmenevää säätä luvassa. No, toisaalta minä aloitan huomenna työt, joten ei se nyt niin haittaa. Mutta aurinkotuotteita on vielä syytä käyttää, vaikka kesä kääntyy kohti loppuaan.

Onko nämä aurinkotuotteet tuttuja? Mitä sinä vaadit aurinkotuotteilta?

Tuotteet lehdistönäytteitä

6 Comments

 • Outi Krimou/Outi's life

  Tuotteet ovat minulle vieraita, mutta ihon suojaaminen on tärkeää. Itse edelleen rasvaan kasvoni ja käsivarret joka aamu, minun töissäni kun tuolla auringossa tulee päivän aikaan oltua useamman tunnin.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 • Jonna H.

  Future Solution LX löytyy täältäkin ja se on kyllä hyvä. 🙂 Itselleni aurinkotuotteessa ehdoton vaade on se, että se ei tunnut iholla tahmaiselta. En vaan voi sietää sitä tunnetta yhtään.

 • Mysterious M

  Huomasin saman, kun käytin myös niitä puolikkaita puteleita loppuun, että jotkut ovat niin tahmaisia vielä tuntienkin jälkeen, että vaatteeita ei tahdo saada rannalla puettua kunnolla päälle, kun ottaa kiinni. Mutta nyt nekin on sit käytetty, joten ei enää tahmaa, kiito:)

 • Tiia K

  Wau nyt kuulosti todella mielenkiintoiselta ja pojot hienostuneesta tuoksusta. Sillä aurinkovoiteelle ei kukaan halua tuoksua, niistä ajoistahan on miltei jopa traumat. 🙂 Tuo, että käy uimassa ja antaa tämän jälkeen vielä tehokkaamman suoja on upea lisäarvo aurinkovoiteille.

  Kivaa päivää M <3

 • Mysterious M

  Eikö ole hassua, että joskus vuosia sitten, koko beach tuoksui kookosaurinkovoiteelle tai muulle vastaavalle, siitä jäi mulle ainakin traumat! Mutta nyt ollaan iisimmällä linjalla:) Kaikkea hienoa ne keksii kosmetiikan saralla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *