Kosmetiikka

Jane Iredalen syksyn uutuudet

Syksy hiipii pikkuhiljaa elämäämme jälleen kerran, vaikkei se minusta niin tervetullut vieras olekaan. Kesän soisi vain jatkuvan ja kyllä se minusta vielä tämän elokuun jatkuukin, mutta syksyyn voi pikkuhiljaa totutella vaikka hieman pariin uuteen meikkituotteeseen tutustumalla.

Nimittäin Jane Iredalen Syksyn Fashion Forward 2016 esittelee kulmakynän, jolla saat tarkasti piirretyt kulmat ja pohjustuksen/luomivärin, jolla saa utuisen silmämeikin.

Kulmien piirtäminen ja ehostaminen on minusta aina ollut pikkutarkkaa ja hankalaa puuhaa, varsinkin jos käyttää silmälaseja. Niinpä pyrin värjäämään kestovärillä kulmani ja parantelemaan niitä sitten kulmavärillä. Olen tähän saakka mieltynyt käyttämään Jane Iredalen kulmaväriä ja vahaa, joten minulle oli hieman haastetta tarttua tähän kulmakynään.

Retractable Brow Pencil, jossa on muuten ”sairaan” terävä ja ohut kärki piirtämiseen. Tuote on myös vedenkestävä.  Pelotti, että minun piirtämäni viivat näkyvät ja tarvitsen pitkän linjan harjoitussessiot, jotta saisin ne luontevan näköisiksi. Ei se ensimmäisellä kerralla helppoa ollut, mutta maltilla se onnistui ja lopuksi pehmensin vielä tuolla harjapäällä lopputulosta. No, neideiltä ei ainakaan tullut negatiivisia kommentteja, joten osasin tehdä kulmieni ”normilookin”. 
Hassua, kuinka sitä tahtoo usein valita sen helpoimman ja tutumman tavan, mutta uusia asioita on hyvä harjoitella, myös meikatessa. 

Smooth affair luomien pohjustustuote on luomiväri, joka luo utuisen ja valoa heijastavan pinnan luomille. Sisältää kookosglyseriiniä ja yhdessä korkealaatuisten mineraalien kanssa luo kestävän ja trendikkään ilmeen. Mielenkiintoinen koostumus, voidemainen, mutta ei sitten kuitenkaan tunnu luomilla siltä. Tuote myös minimoi luomien pienet juonteet. 

Vaikka luomivärin värisävy onkin todella tumma ruskea Iced Brown, niin luomille laitettuna se ei ole lainkaan noin intensiivinen, vaan hieman jopa läpikuultava. Arkimeikkiin tämä sopii pelkästään  ja sitten juhlaan voisi tehdä tummat rajaukset ja lisätä hieman kimallusta.

Miltäs kuulostaa?

Tuotteet lehdistönäytteitä

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *