Matkustaminen

Grey on grey -shoes and The Mall of Split


Kroatian reissulla matkustimme shoppailemaan Splitin ostoskeskukseen. Mall of Split oli kyseessä ja tästä paikasta opas olikin vinkannut heti tulopäivänä ja niinpä matkasimme yhtenä päivänä kahdella eri bussilla kaunista rantatietä ostoksille. Kaksi tuntia meni matkustaessa, koska rantatie kiemurtelee vuoren kupeessa ja olihan siellä matkalla ruuhkaakin. 

Mallilla oli mahtavat alennukset menossa, melkein kaikissa 50-70% alennukset, joten kivahan siellä oli tehdä edullisia ostoksia. Tytär löysi mm. kauniin harmaat balleriinat  ja hintakaan ei huimannut.  Pinta on nahkajäljitelmää ja jalassa kuulemma kevyet ja mukavat. Mitäs sitä muuta kengiltä toivookaan!
Harmittavaa, kun itse ei voi noin matalia kenkiä pitää, mutta iloitsen tietysti tyttären puolesta.

Tulomatkalla koimme hieman seikkailua ja kotiinpaluu hieman venyi, sillä bussien nimikylttejä oli hankala tieltä havaita, koska bussit ajoivat tuossa kohden aika lujaa ja niitä meni vain kerran tunnissa. Eli yksi meni ohi ja vain tietyn bussifirman bussit saivat ottaa meidät sieltä kyytiin. Kannattaa matkata siis ostoskeskuksesta ensin Splitin bussiasemalle ja nousta kyytiin sieltä, eikä suoraan ostoskeskuksen kohdalta, mikä on vähän typerää. No, kyllä me kyytiin sitten pääsimme, mutta hieman sai odotella. 

Mall of Splitissä myymälöistä löytyi esim. Zara ja Zara Home, Massimo Dutti, Sisley, Gap, Mohito, Pull & Bear, Reserved, Bershka, jotain yksittäisiä uimapukuliikkeitä ja sisustuspuoteja (kuvia yhdestä tässä alla) sekä kenkäliikkeitä  ja niitä ostoksia esittelen sitten asukuvina myöhemmin lisää.Kyllä huomaa, että lomalla on oltu ja töihin palattu, sillä tuntuu, että sitä käy vain puolella teholla ja kaikki ottaa aikansa. Lomamoodista on vaikea näköjään päästä eteenpäin. Tänään kaikki valitteli samaa zumbassa ja useampi sanoi, että aivot ei vain toimi ja kroppa liiku niinkuin pitäisi ja muisti pätkii ohjelmien suhteen. Onneksi en ole siis ainoa, muuten olisin tosi huolissani. No, jospa ensi viikolla sitten alkaa olla iskussa töiden suhteen ja muutenkin.
Onko teillä ollut vastaavia kokemuksia lomalta paluun jälkeen?


2 Comments

  • Outi Krimou/Outi's life

    Kyllä se kuule meni viikko, että arki tuntui arjelta ja työmoodin sai päälle täysillä. Onneksi meillä ei vielä viime viikolla ollut ryhmä täynnä lapsia 😀
    Aivan ihanat kengät, ottaisin itsellenikin, minä kun en koroilla osaa kävellä, niin aina tulee liitusteltua matalapohjaisilla kengillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *