Lifestyle

Agent Provocateur Fatale Intense Parfum


Huikea tuoksu tämä Agent Provocateurin Fatale Intense, joka aivan tihkuu seksiä, valtaa ja viettelystä. Näillä sanoilla minä sen kuvailisin ja vaikka tuoksu on makea, aistikas ja hyökkääväkin aluksi, rauhoittuu se jonkin hetken päästä aisoihin, mutta sitä ei saa kesytettyä hempeäksi eikä tämä tuoksu nöyristele. 

Kun katsoo Agent Provocateurin suunnittelemia kuvia alusvaatteista, ei yhtään yllätä tämä tuoksun seksikkyys ja rohkeus.

Fatale Intense on mausteinen tuoksu, jossa on vaniljan ja meripihkan sävyjä. Aromi avautuu lakritsan ja chilin tuoksunuoteilla. Sydäntuoksussa on lootusta, ruusua ja champacasta. Pohjatuoksu koostuu mustasta nahasta, vanilijasta ja meripihkasta. 

Tämä ei ole todellakaan päivätuoksu,…niin tai mikä ettei, mutta mieltäisin tämän kyllä juhlavaksi iltatuoksuksi. Fatale Intense saa kyllä miehen pään sekaisin, sillä tuoksu on niin rohkea ja huumaava ja kuten aiemmin mainitsin viettelevä. Eikä tämä ole minusta ihan nuoren naisen tuoksukaan, nimittäin voimakkuus on sitä luokkaa, että näkisin tämän upean, itsevarman ja seksikkään aikuisen naisen tuoksuna, joka tietää mitä tahtoo ja ottaa sen myös.

Pullossa on ihana elegantti muoto leikkauksineen ja väri on dramaattisen tummanpuhuvan viininpunainen. Kun valo osuu pulloon, se aivan kuin hehkuu. Jotenkin minusta tuoksu sopii syksyyn.

Kuulostaako liian rohkealta, vai innostuisitko tästä tuoksusta?

Tuoksu on lehdistönäyte

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *