Sisustaminen

DIY: pikkupöytä ja parvekkeelle mini-jääkaappi


Yhtenä iltana katsoin jotain ruotsalaista tv-ohjelmaa kierrätykseen erikoistuneista naisista, jotka taikoivat upeita juttuja ihan roskamateriaaleista. Arvatkaa vaan iskikö himo tuunaamiseen ja syynä lienee taso, josta olin haaveillut parvekkeelle. Mies yllätti minut nimittäin kesällä tilaamalla nettikaupasta mini-jääkaapin parvekkeelle. Toiveitani oli siis huomioitu, koska olin tästä hänen kanssaan jutellut ja ideoinut. Tarvitsimme siis jääkaapin alle jonkin tason/hyllyn/pöydän ja samalla mietin myös mahdollisuutta tuoda tason päälle jääkaapin viereen myös kapselikahvinkeitin, jotta aamukahveja voisi siellä parvekkeella nauttia. Niitä kauniita omenakoreja olin katsellut, mutta ne olivat minusta aika hintavia ja en halunnut tasojen montaa euroa maksavan. Kuljetuslavojakaan ei mistään tuntunut löytyvän, siis ilmaisia, joten olin vähän haudannut koko aiheen. 

Mies oli tehnyt avustuksellani vessaremppaa, joka on nyt valaisinta vaille valmis ja sieltä heitettiin yksi Ikean kaaappi roskiin, mutta pohjan mies oli säästänyt ja samanlainen meillä oli myös aikaisemmasta kylpyhuoneenkaapista otettu talteen. Ne muistuttivat kyllä pikkupöytiä ja koska niitä oli kaksi, niin mietiskelin, etteihän tuo mitään maksa, jos kokeilen maalata ne mustaksi, jos ne sitten sopisivat parvekkeelle. Pintaan vaan pohjustusmaalia ja päälle varastoistani löytyi mustaa Helmi Kalustemaalia. Vähän pelotti, että miltä vuodelta se maali oli säästetty, mutta kyllä se vielä toimi.

Tässä lopputulos maalauksista ja vähän kyllä pohjamaalista lipesi terassillekin, mutta muutoin pikamaalaukseni onnistui ja näistä pikkupöydistä tuli kivoja.

Minulla on vielä pieni idea muhimassa, jotta kupit ja lasit, varsinkin miehen keräämät coca-colalasit tai no osa niistä, saisi myös säilytettyä täällä parvekkeella, tarvitsen hyllyn ja katsotaan  nyt miten sen voi toteuttaa.

Eihän mini-jääkaapissa paljoa muuta voi säilyttää kuin saunajuomia, mutta vaikka on pieni, niin kyllä sinne ihan riittävästi mahtuu. Kyllä se on sitten soma.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *