Lifestyle

Vesituoksu, Issay Miyake L`eau D`Issey Pure

Kaikki vesituoksujen ystävät nyt kuulolla! Kristallinkirkas vesituoksu, joka sisältää lämpöä, on kunnianosoitus alkuperäiselle L`Eau D`Issey-klassikkotuoksulle. Tuoksu on yhdistelmä lootuksenkukista ja tuoreista valkoisista kukista ja lanseerattiin yli parikymmentä vuotta sitten. 

Parfymisti Dominigue  Robion ja suunnittelija Todd Brachter ovat luoneet tämän tuoksun L`eau D`Issey Pure, jossa pullon muoto jäljittelee pisaraa.  Tuoksussa on kimppu kukkia, jotka on tiivistetty tähän yhteen arvokkaaseen pisaraan. 

L`eau D`issey Pure on hienostunut tuoksu, jonka ensituoksussa on pirskahdus ambraa, sitten tulevat kielo, ruusu ja jasmiini ja lopussa cashmeran, (synteettinen hajuvesissä käytetty yhdiste).

Tuoksu oli minusta aluksi voimakas, kuin tuore kukkakimppu, mutta iholla se onneksi rauhoittui ja ajan kanssa kesyyntyi miellyttäväksi tuoksuksi, sellaiseksi, johon en usko allergisten paljoa reagoivan, tai näin ainakin toivon. Tuoksu on raikas, lämmin ja metsäinen, ja koen sen sopivan niin nuorelle teinille, kuin hänen äidilleenkin. Voisin kuvitella sen ehkä tavallaan klassisen tuoksun ystäville sopivaksi moneen erilaiseen menoon sen mietouden vuoksi.
Morsian ja kielokimppu nousevat mielikuvina myös esille tästä Pure-tuoksusta ja morsian on pukeutunut pisaran malliseen puhtaan valkoiseen organzaunelmaan, kuinkas muuten. Kaunis, herkkä ja unelmia tulvillaan, pure, kuten morsiankin.


Miltäs tämä elokuun tuoksu kuulostaisi? 

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *