Sisustaminen

Sisustustavaraa Anttilan konkurssimyynnistä


Kuinka ikävältä se kuulostikaan tuo Anttilan konkurssi tässä muutama viikko sitten. Nyt eletään niin vaikeita aikoja, ettei sitä aina edes muista omassa työssä ollessaan, että toisilla vain yhtäkkiä ne työt voivat loppua, sellaisten asioiden takia, joihin ei voi itse vaikuttaa.

Anttilan muistan usein olleen se paikka, mistä esimerkiksi opiskellessa hankin ruokaostokset, neulelangat, kodintarvikkeita ja sitten myöhemmin meikkejä ja yksittäisiä astioita. Kodin ykkönen varsinkin oli minulle mieleinen sisusustavaroita hankkiessani. Haikeana olin, kun tästä ikävästä konkurssista kuulin ja suretti ne kaikki, jotka jäivät työttömiksi.

En meinannut lainkaan mennä katselemaan tätä ale-ja loppuunmyyntisesonkia ja aika hyvin siltä taisin välttyäkin, kun olimme muistaakseni silloin Kroatiassa. Mutta kun tuo miehen vessa alkoi valmistua, kävin katselemassa hänelle mattoa sun muuta ja päätin vilkaista olisiko siellä ollut vielä tavaraa jäljellä. Variston liikkeessä oli hyllyt tyhjinä ja kuvissa näkyvä kulho oli yksi pieni juttu, minkä sieltä kotiutin parin muun sisustustavaran kera. Hinta oli näissä muistaakseni 40-70% alennusta, joten ei paha. Kivaa tässä oli tuo kuparinen sisus, joten ajattelin, että kulho voi seikkailla meillä erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä siinä on minun kuparinruskehtavat neulelangat.


Toinen esine oli sitten tämä marmoripinnalla varustettu seinähylly, mutta en minä sitä sellaiseksi ajatellut. Tässä on tällä hetkellä minun kosmetiikkaa eli kaikki kasvoille laitettavat ihonhoitotuotteet saivat oman ison laatikon lipastoon.  Palaset-rasiat ovat kyllä mainioita ja niissä saan meikit pysymään ojossa, mutta ei niihin isoja purkkeja mahdu. Tästä voi tulla myös kosmetiikkakuvausten alusta, sillä selaisia aina tarvitaan. 

Kävittekö te Anttilan konkurssimyynnissä? Mitä tavaraa te löysitte?

18 Comments

 • Mimosa

  Jotain kosmetiikka tuli täältä Joensuusta ostettua, vaikka valikoima ei enää kovin laaja ollut, mutta itse jotain vielä löysin 🙂 Isot liiketilat jäävät tyhjilleen..

  Harmi kyllä, sillä Anttila on jo itselle lapsuudesta ollut se kauppa, mistä tuli levyt ja leffat ostettua. Viime aikoina ei vaan ne uutuudet enää niin nopeasti tullut, kuin mitä verkosta sai tilattua. Turussa ei Anttila edes tainnut keretä olla uudelleen avattuna kuin pari viikkoa, ennen kuin konkurssi-ilmoitus tuli :/

 • Aikku

  En ole käynyt Anttilassa nyt, mutta sun ostokset ovat ihan superkivat. Harmi, että jotain vanhaa loppuu kuten tämä Anttila. Muistan lapsuudesta Anttilan kuvastot, niitä naapurissa selailtiin.

 • Lumo

  Pellavalakanat ja pari pyyhettä ostin n. puoleen hintaan.

  Osa asiakkaista kiukitteli myyjille kun ei ollut "tarpeeksi myyjiä kun on tällaiset jonot"… Minua surettaa henkilökunnan puolesta. Ja onhan konkurssi iso kolaus myös tavarantoimittajille, joille Anttila on ollut iso asiakas.

 • Mysterious M

  Joo, löysin ihan kivat jutut ja vielä yhden takkapuille sopivan korin ja kaikki maksoi alle 30 e! En ensin oikein edes tajunnut, että tuolla on hullut päivät kokoajan ja luulin jo kaiken tavaran menneen, mutta nämä nyt ainakin sain! Kiitti terkuista ja toivottavasti oli kiva reissu!

 • Mysterious M

  Kivat oli minustakin nämä löydöt. Jotenkin tuntuu hassulta, ettei Anttilaa enää ole, kun se on kuulunut aina omaan elämään. Vaikka en mä sieltä niin kovin paljoa tavaraa hamstrannut, mutta ajoittain kyllä kävin:)

 • Mysterious M

  Mä en edes tajunnut, että olisi todella voinut ostaa pellavalakanoita sun muita!!!
  Ihmiset on kyllä vähän pöljiä kun tuollaisessa tilanteessa kiukkuavat. Toisilta meni työt ja ei varmana kiinnosta, onko jonoa vai ei!

 • Mysterious M

  Minuakin pelotti, että ihmisiä on tungokseen asti, mutta liike oli niin tyhjä, joten ei tarvinnut miettiä mitä ottaisin, kun nämä jutut vaan enää oli jäljellä. Niin ja yksi kori takkapuille tuli myös ostettua tai laittaisinko langoille, no katotaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *