Kosmetiikka

Lumenelta True Passion lips ja Gel Effect Nails

Lumene tuo syksyn värit 2016 huulille ja kynsille, Nordic Neutrals -trendimeikkikokoelmassaan. Ruska tulee ensiksi mieleen kun näitä True Passion huulipunien sävyjä katselee. Puna on huulilla kauniisti kiiltelevä ja väri intensiivinen ja kesto yllättävän hyvä. Syönnin jälkeen minun täytyi tätä lisätä, mutta muuten huulet pysyivät siistinä ja tuntuivat ihanan pehmoisilta.

Ihastuin tähän vaaleaan Valon leikkiin. Lähellä nudea olevassa sävyssä on kuitenkin himpun verran punaisuutta, joten ei näytä pahalta minullakaan. Tämä oli kiva yllätys, sillä nuden väriset punat saavat minut yleensä näyttämään pliisulta, joten välttelen niitä sävyjä. Toinen suosikkini oli tämä Kauneus, joka on hieman voimakkaampi punainen äskeiseen verrattuna ja menee hieman korallin suuntaan. Tytär ihastui noihin tummempiin sävyihin Varjojen tanssiin ja Lumoukseen. Hieman viininsävyihin menevät nämä punat, joten koska kylmät sävyt eivät istu meikäläiselle, saa tytär ne omakseen. Huulipunasävyt jäävät pysyvään valikoimaan.

Gel Effect kynsilakkojen murretut sävyt tuovat mieleen kalliot ja saven, joten sopiihan se kun on kyse luonnollisista ja neutraaleista maanläheisistä sävyistä. Puuterimaiset vaaleat sävyt ovat sitten hillitsemässä tummaa tunnelmaa. Joten tummaa tai vaaleaa, jokaiselle jotakin tässä kokoelmassa. Mattalakka jää pysyvästi valikoimaan ja muut sävyt ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.


  •  matta Top coat
  • Kanervia
  • Jäähuntu
  • Silokallio
  • Usvaniitty

Mikä näistä sävyistä miellyttäisi sinua huulipunissa ja entä kynsilakoissa?
Tuotteet tulevat ihan kohta kauppoihin eli elokuun lopulla niitä saa ostella.

Tuotteet lehdisönäytteitä

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *