Lifestyle

Villa Tango asuntomessujen hulppein koti

Asuntomessuille jos vielä palata saan, niin tämä Villa Tango kyllä oli se mieleenpainuvin ja pramein. Oli pohojolaasittain meleko suuri ja komia talo ja tuntuu, ettei missään ole pahemmin säästelty vaan on annettu pakkua. Minä en kyllä ihan kaikkea ihannoinut, mutta oli mielenkiintoisia ratkaisuja ja erikoisia viritelmiä, joita on kiva tarkastella kuvista. Mitäs mieltä te olette tästä talosta?

Kaunis kattotaide ja valaistus epäsuorasti luo himmeän ja tunnelmallisen ja totisesti tyylikkään tunnelman eteisaulaan, josta lähtee hulppeat portaat yläkertaan Dynastia-tyyliin. Valitettavasti en saanut ruuhkan takia muuta kuvattua, kuin tästä tämän katon, joka kyllä mykisti minut, mutta vain hetkeksi.

Eteisessä oli myös tämä upea mosaiikkityö katseenvangitsijana, mutta hieman mietin, että tarvitseeko kaikki ängetä samaan aulaan, vaikka hulppean iso olikin. 

Makuuhuoneen sängynpäätynä oli käytetty kivasti seinäsyvennystä, johon lamppujono oli ovelasti aseteltu. Hauska idea.

Kattotaidetta jälleen, ihanan utuinen kuva orkideoista valaistuna.

Kylpiessä pääsee ihastelemaan järvimaisemaa.

Jälleen katoon on satsattu, tällä kertaa kartta.


Kyllä näitä on minusta kiva ja mielenkiintoista katsella näin jälkikäteen, sillä usein tuolla messuilla on hieman suorittamisen maku ja kun porukkaa pyörii ympärillä ja itse tietysti siellä joukossa mukana, niin monet pikkujutut vähän katoaa ja jää huomaamatta. Onneksi on kamera ja jos jotain on vielä tarttunut talteen, niin niistä on kiva ammentaa vinkkejä ja stailauksia vaikka omaan kotiin. Mitähän mies tuumaisi, jos alkaisin ehdottelemaan kattotaidetta? Taitaisi tuumata, että katotaan, mikä on suomennettuna never!

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *