Kosmetiikka

Phyto-Elinvoimaiset hiukset


Phyto on uusi hiushoitosarja, joka auttaa saamaan kauniit ja  elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden avulla.
Ranskassa 1969 perustettu Phyto tutkii luonnon raaka-aineita ja valmistaa niistä korkealuokkaisia ja tehokkaita tuotteita, joiden avulla hiukset voivat hyvin. Tuotesarjaan on käytetty yli 500 kasviperäistä raaka-ainetta, joten ratkaisuja löytyy moneen hiustyypin ja hiuspohjan ongelmille.


Tutustuimme tyttärien kanssa värjättyjen hiusten tuotelinjaan, josta löytyi väriä suojaava shampoo, Phytocitrus Color Protect Shampoo.  Tuotteet saimme blogitestiin. Itse olin hieman skeptinen näihin kasvipohjaisiin hiustuotesarjoihin, koska pelotti, että kuinkahan näihin allerginen reagoisi. Olen viimeksi joskus nuorena testaillut kamomillauutetta keitettyyn veteen  ja sillä hiuksia huuhdellut, mutta en kyllä muista, että mikähän se tarkoitus oli, mutta innokkaasti niitä keitoksia tehtiin.  Taisi jäädä pariin kertaan kuitenkin ne tehtailut. 
Yllätys oli suuri, kun tuoksu Phyton tuotteissa oli hyvä, reipas ja raikas sitrusmainen ja sehän olikin greippi-uute, jota tässä shampoossa oli, tyrnin kera. Juokseva shampoo ei heti ensimmäisellä kerralla vaahdottunut, joten kokeilin toisen kerran ja jo toimi ja puhdasta tuli ja hiukset tuntuivat shampoon jälkeen miellyttäviltä.

Hoitoaine Phytobaume Color protect eli väriä suojaava pikahoitoaine, jossa on hibiskus-ja greippiuutteen happoja, jotka suojaavat hiusväriä haalistumiselta ja antavat hiuksille upean kiillon.
Tämä piti todella paikkansa. Harvoin ovat hiukset olleet niin kiiltävät, puhtaan ja pehmoisen tuntoiset. Tajusin sen vasta silloin, kun minun hiusväriäni kehuttiin, vaikka kampaamokerrasta oli jo mennyt hetken aikaa. 


Phyto 9 Nourishing Day cream on hiuksiin jätettävä päivävoide, joka kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää pörröisiä hiuksia. Sopii päivittäiseen käyttöön, mutta tätä on vain silloin tällöin laitettu nuorimman tyttären superkuivien hiusten pituuksiin, jotta ne eivät niin takkuuntuisi. Toimii ja hiuksiin tulee ihana tuoksu.

Kevyt kosteuttava öljy, Lightweight Hydrating oil sisältää seitsemää kasviuutetta ja on koostumukseltaan maitomainen ja selvittää takkutukan helposti. Nuoremmalle tyttärelle, tämä oli pelastus, sillä hänen hiuksensa on meidän värikatastrofimme jälkeen ollut hieman ”kuivat”, joten tämä on auttanut myös pesun jälkeen hiusten selvittämisessä. Tämä jätetään hiuksiin ja minkä ihanan kiillon se antaakaan. 

Itse olen kyllä totaalisen ihastunut tuohon Color Protect Maskiin. Tässä greippi- ja tyrniuutetta sisältävässä naamiossa on potkua ja se suojaa hiusväriä ja hiukset kiiltävät upeasti tämän käsittelyn jälkeen. Naamion vaikutusaika on vain 5-10 minuuttia, joten naamion pitämistä hiuksissa ei tarvitse odotella turhan pitkää aikaa. Tätä käytetään kerran kaksi viikossa, jotta hiusten väri ei haalistuisi ja pidentäähän tämä kivasti kampaamokäyntien väliä.

Kaikkinensa olen ilahtunut saadessani tutustua näihin Phyto-sarjan tuotteisiin ja jos haluaa hiuksiinsa eloa, pehmeyttä ja kiiltoa, niin näihin kannattaa tutustua. Tuoksu oli se positiivisin juttu, sillä aina kasvituotteet eivät tuoksu niin hyviltä, vaikka toisin uskotellaan. No, allergisena minun nenäni on varmasti herkempi kuin monen muun. 

Hintahaarukka näille tuotteille on 20-40 euron välillä, joten ei kyllä ihan halvimmasta päästä, mutta laadukkaan tuotteen hinnaksi minusta kohtuullinen. 

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *