Sisustaminen

Syysasteri-asetelma ja samaa sävyä kynsiin

Kuten arvaatte kesän istutukset ruusut ja muut ovat jo aikaa sitten kuolleet ruukuissani, mutta onneksi muratti on sinnikäs ja kestää jopa minun hoitamiset. Helpointa oli siis piristää porraspieltä ja heittää kuolleet pois ja istuttaa muratille uusi kaveri, syysasteri viinin tummahkossa sävyssään.

En oikein ole jaksanut enää panostaa tähän terassipuoleen tai ulkosisustukseen, mutta ehkä nämä istutukset kuitenkin tuovat ryhtiä ja tietysti väriä sisääntuloon. Kynttilöitä ja lyhtyjä en vielä ole laitellut, sillä aivan selvästi haluan vielä roikkua kiinni kesän fiiliksissä, vaikka se lähenee jo loppuaan. Omenoita on tullut hullun lailla, mutta järjettömän monta ämpärillistä olen kantanut roskiin, kun ovat tippuneet maahan ja olleet aikalailla rupisia. Harmillista, mutta näin se vain luomutarhaajana on kaikki kestettävä.

Lakkailtuani itselleni uudet tummanpuhuvat kynnet, muistin, että nämä kukkasethan sopivat hyvin väriteemaan ja kipaisin kuvaamassa kynteni näiden kera. Kokeilin ensimmäistä kertaa Makiash lakkaa ja hieman kiinnosti, miten tuo Lumenen mattalakka toimii tämän viininpunaisen kanssa. Lakkasin joka toisen matalla ja peukusta vain puolet, sillä en ole ihan varma onko tämä minun juttu, kiilto ja glitter kun kummasti vetävät puoleensa.


No, nyt saa arvostella, kummasta pidät enemmän, mattana vai ilman?

Lakat lehdistönäytteitä

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *