Käsityöt

DIY Kukkamekossa


Voi miten kiva, että säät vielä jotenkin suosivat ja mahdollistavat vaikka kukkamekkoon pukeutumisen. Ompelin eurokankaan alekankaasta kesällä ennen matkalle lähtöä innosta puhkuen mekkosia ja haalarin ja nyt sitten huomasin, etten ole muistanut tätä asua täällä blogissa esitellä. 

Kangas miellytti minua upealla väriloistolla ja hempeillä kukkakuvioilla ja kun hintaa mekkokankaalle kaikkinensa tuli 6 e, niin ei kai sitä voinut sinnekään jättää. Malli on jälleen oma design, mutta ideointia tulee hankittua pinterestistä ja myös tuolla kaupungilla kierrellessä. Oma vartalo on tietysti se, mikä sanelee, että istuuko malli itselle. Ommellessa voi sovitella joka välissä, jotta mallia muuttaa ja löysentää ja kiristää siellä, missä se on viisasta ja näin saa käyttökelpoisen vaatteen. Lisäbonuksena minulla on ihanat tyttäret, jotka auttavat, kannustavat, rohkaisevat ja kritisoivat tarpeen tullessa näitä asuja, kun ompelen. 

Ompeleminen on siitä kivaa, kun vaatteen saa suhteellisen nopeasti valmiksi. Muistelen huvittuneena, kun olimme nuoria, niin saatoimme mennä kangaskauppaan lauantaina aamupäivällä, ostaa kankaan ja loihtia siitä asun illaksi ja usein tein myös ystävilleni asuja. Nyt en ehkä jaksaisi olla noin tehokas.

26 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *