Kosmetiikka

Vartalon helliminen kuorinnoilla

Morocconoil on niin tunnettu tuosta hiusten arganiöljystä, että harva tietää Morocconoilin myös laajentaneen vartalonhoidon saralle. Morocconoil Body Buff on saanut inspiraationsa Välimeren rannoilta.  Hiekanjyvät, aprikoosi-ja oliivisiemenjauhe kuorivat ihoa tehokkaasti, mutta hellästi. Argan-, saflori- ja seesamisiemenöljyt  shea- ja kaakaovoin kanssa yhdistettynä pitävät huolen siitä, että iho ei kuiva ja lopputuloksena ihosta tulee pehmoinen.

Aika tököttiä näin ulkoisesti, melkoista paksuhkoa kaurapuuroa, mutta rakeet ovat sen verran tuntuvia, että tietää vartaloa kuorineensa, mutta hyvällä tavalla. Varsinkin saunan jälkeen, kun iho on jo otollisen pehmoinen, niin siihen vielä kuorinta-aineella hierominen ja iho on todella pehmeä ja siloinen. Yksi tai kaksi kertaa viikossa kun tekee kuorinnan, niin ei pahemmin karheudet pääse yllättämään.


Exuviance Bionic Body Polishing Masque virkistää ja tasoittaa ihon pintaa ja  karkeahkolla voidemaisella tuotteella saa kaikenlaiset karheudet pehmennettyä. Voisin kuvitella, että juuri talvella, kun käytetään sukkahousuja ja iho kuivuu, niin tällä tuotteella saa mukavasti kuorittua hilseilevät sääret. Bionic Body Polishing Masquella on hyvä kuoria iho myös ennen itseruskettavaa tuotetta.  Tällä kannattaa kuoria myös sääret ennen sheivaamista, sillä kuorinta nostaa ihokarvoja paremmin esille ja sheivaaminen helpottuu.

Toinen Exuviancen tuote Retexturing Treatment, on tarkoitettu kuivalle ja karhealle säärten ja käsivarsien iholle. Tämä kuoriva ja kosteuttava tuote sisältää mm. glykolihappoa, e-vitamiinia ja sheavoita. AHA-happo edistää solujen uudistumista ja parantaa ihon elastisuutta ehkäisten ikääntymistä. Voidetta voidaan käyttää säärten ja käsivarsien iholle päivittäin, mutta suositellaan välttämään juuri sheivaamisen jälkeen. Myös auringossa oleskelun suhteen kannattaa olla maltillinen tai käyttää aurinkosuojakertoimia tätä ainetta käyttäessä. 

Tuotteet lehdistönäytteitä

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *