Kosmetiikka

Goldwell Kerasilk uutuudet ja sormikiharatJos haluat rakastua hiuksiisi, kannattaa kokeilla ylellisiä Goldwellin Kerasilk tuotteita!  
Näin sanoilla minut saatiin innostumaan Goldwell Kerasilkin hiustuotteista, mainos puri, sillä kukapa ei haluaisi ihastua saati rakastua hiuksiinsa. Suomalaisena täytyy sanoa, että harva meistä suomalaisen perustukan omaavana oikeasti rakastaa hiuksiaan, koska aina on jotakin mankumisen syytä. No, ainakin meikäläisellä on, joten riemuiten lähdin testaamaan hiustuotteita, joiden tiesin olevan ylellisiä ja laadukkaita. 

Olin tutustunut jo vuosi sitten tähän Kerasilk hiustenhoitosarjaan, jossa löytyy vähän jokaiselle jotakin, on Controllia, Reconstrucktia, Coloria ja Repoweria, joten siitä vain hoitolinjaa valitsemaan. Värjätyille, hennoille, vaikeasti hallittaville ja vaurioituneille hiuksille apua saatavilla.

Sain tutustua viiteen uuteen Kerasilk-tuotteeseen, näiden lanseeraus oli kesäkuussa 2016. Shampoo Control linjasta on intensiivinen, siloittava, erinomainen värisuoja vaikeasti hallittaville kuiville ja pörröisille hiuksille. Shampoo sisältää keratiinia ja silkkiuutetta. Kermamainen tuote vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi ja tuoksu on ihana, tyylikäs ”kampaamotuoksu”, sellainen, jota kampaamossa ollessaan nuuhkii nautiskellen, kun hiuksia pestään. 

Hoitoaine on Color-linjasta ja nimensä mukaan sopii värjätyille hiuksille, parantaen niiden väriloistoa himmeästä hehkuvaksi. Sisältää keratiinia, silkkiä ja tamanu-öljyä. Tuoksu on myöskin upea ja takkuhiukset saa selvitettyä hyvin tämän tuotteen avulla. Ylellinen tunne hiuksissa säilyy pitkään.Kuivashampoot Repower ja Color ovat olleet mieluinen apu hiustenpesujen välissä, sillä värihän haihtuu vähitellen aina pesujen yhteydessä. Mutta kuivashampoolla saat kuitattua vesipesun, päänahka raikastuu ja kampauksiin saa uutta ryhtiä, varsinkin tuon Repowerin ansiosta. Nämä eivät jätä kertymiä hiuksiin, verrattuna muihin puuteripohjaisiin kuivashampoihin. Kun laiskottaa ja aika on kortilla, tartun kuivashampooseen ja saan nykyisin helposti vaikka nutturan ja selviän hiusongelmista siltä päivältä.Mutta hoitamisessa ei aina saada tuloksia pelkillä shampoilla ja hoitoaineilla, vaan joskus on syytä hemmotella hiuksia spesiaalituotteilla, jotta saadaan hiukset toimimaan haluamalla tavalla, näyttämään ja tuntumaan hyvältä ja niin, että omiin hiuksiinsa voi jopa rakastua. Uusi Restorative Balm vahvistaa katkeilevia hiuksia. Balsami antaa elinvoimaa hiuksille, jotka ovat stressaantuneet ja vaurioituneet, tehden niistä elastiset ja kosteutetut. Tuote levitetään tyvestä latvaan kosteisiin hiuksiin ja sitä ei huuhdella pois. Loistotuote ja vaikka läträilinkin alussa hieman runsaalla kädellä tätä väriä hoitavaa silkkiä, keratiinia ja Hyaloveiliä sisältävää hoitoainetta, niin hiukset eivät kuitenkaan lässähtäneet. 

Hoitolinjan uusi tulokas on myös Split Ends Recovery Concentrate- latvahoitoaine, joka tuoksuu makeahkolle, kuin karkille ja on hieman öljymäinen neste, joka hierotaan puhtaisiin, kosteisiin tai kuiviin hiusten latvoihin. Tuote auttaa sulkemaan haaroittuneita latvoja hoitaen niitä. Pipettipullosta muutama tippa kämmeniin ja puristele latvoihin, niin saat tunteen, kuin olisit juuri tullut kampaajalta.


Olen testaillut näitä tuotteita ja saanut oikukkaat suorat hiukseni kivasti taipumaan, kun olen taiteillut niihin sormikiharoita. Hiuksissa on ihana kevyt, silkkinen tunne ja aivankuin ne kiiltäisivätkin.


Sormikiharoita on helppo tehdä, sillä pesun jälkeen hiukset kuivatetaan melkein kuiviksi niin, että niissä on enää aavistus kosteutta jäljellä. Hiukseen on hyvä laittaa alle muotoilutuote ja hiusosio vain kiepautetaan kiharalle, vähän kuin sormesi olisi paplari, mutta huomaa, että hiuksenpää pitää saada siististi kiharan sisään, jotta kiharasta ei tule pörröä. Pinnillä kiinnitys ja nämä päässä voi vaikka nukkua. Aamulla sinulla on kivat kiharat, tai jos olet ollut huolimaton, niin vastassa voi olla tarhapöllö! Mutta, älä huoli, sillä tämä vaatii hieman harjoittelua. Koettu on tuo tarhapöllö-blues! Ainoa ongelma minulla on se, miten saada hiuksissa pysymään nuo kiharat? Mutta se taitaa olla jo seuraavan postauksen aihe.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Kerasilk-tuotteita ja näitä saa ostettua Kerasilk-salongeista.

Tuotteet lehdistönäytteitä.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *