Kosmetiikka

Goldwell ja syksyn hiukset

Sain kutsun Goldwellin syysnäytökseen ja ilahduin, sillä ainahan minua hiusmuoti kiinnostaa. Hiusvärjäys naisilla ja miehilläkin on tullut jäädäkseen ja  nykyisin ei taida olla montaakaan naista, joka ei olisi joskus hiuksiaan värjännyt. Mutta kyllä niitä vielä sellaisiakin onnellisia on, joiden hiukset eivät kaipaa väriterapiaa. Itse koen värjäyksen kuitenkin antavan hehkua ja kiiltoa hiuksille, sekä piristystä siihen omaan olemukseen.


Nyt ei suinkaan keskitytty tässä Goldwellin illassa noihin väreihin, vaikka löytyihän siellä ruskan väreistä granny-harmaisiin, vaan kiharakampaukset näyttelivät pääosaa. Voitte kuvitella, että hykertelin käsiäni tästä tiedosta. Minä olen niin kihara-ihminen, vaikka hiuslaatuni sopisi varmasti loistavasti suoraan tukkaan, muttei minun kasvoilleni, valitettavasti, tuo suora tyyli vaan käy.Kuten mainistsin, niin väriä kyllä löytyi laidasta laitaan ja olihan siellä yksi suhteellisen suorahiuksinen blondikin. Mutta nyt tehtiin kiharaa ja isosti. Ei kuitenkaan raudoilla vaan väkerrettin solmuja kuminauhaan. Näytti näppärältä, mutta ehkei se ihan näin amatööriltä sujuisi, mutta kauniin kiharan siitä sai. Mutta se kihara hajotettiinkin tuollaiseksi pöyheäksi ja niskaan tehtiin lakkaus pää alaspäin ja pinnijono, jotta kiharapehko pysyy koholla. 


Muutaman vinkin saimme myös syysmeikistä, joka hehkuu tummuuttaan, silmämeikissä edelleeen savusilmät ovat trendikkäät, glitterillä höystettynä  ja huulilla kimaltelee tumma viini tai vaikka ihan musta huulipuna. Mitä tummempi sen parempi.

Ny alkaa testaus muutamien kiharatuotteiden osalta, jokohan ne minunkin kiharat sitten pysyisivät koko päivän. Raporttia seuraa myöhemmin.

8 Comments

 • Outi Krimou/Outi's life

  Minä teen aina rullaamalla ja kumilenksuilla kiharat, niistä tulee todella kestävät. Eikä oo vaikeaa yhtään. Minä se vieläkin himoitsen itselleni noita granny hair hiuksia.
  Sulle kyllä ehdottomasti sopii kiharat hiukset ja ne aina näyttää myös niin hyvä kuntoisiltakin.
  Ihanaa viikonloppua!

 • mummo

  Minulla on luonnonkiharat hiukset, jotka eivät oikein tottele. Etenkin kostealla säällä ne menevät säkkärälle. Nyt olenkin "vanhemmiten" pitänyt ne lyhyenä, jolloin ne on paremmin hallittavissa. Jouduttuani työkyvyttömyyseläkkeelle, kasvatin myös värin pois hiuksistani. Tuntuu, että hiukset voivat nyt paremmin. Tiedä sitten, johtuuko vähenneestä stressistä vai siitä, ettei niitä värjää enää. Sinulla on kyllä upeat hiukset!

 • Mysterious M

  Uskon, että ne sinulla kestävätkin hyvin, koska minulla on sellainen mielikuva, että sinun hiuksesi ovat hyvin pehmeät, joissa kihara tulee helposti ja sitten myös pysyy?!Omani ovat jäyheät ja karheat ja jos ei ole permistä ei mikään pysy! Mutta nyt testaan tuotteita, joita tuossa näytöksessäkin käytettiin, jospa sitten pysyis:D
  Mutta kiitos kehuista, nyt kun ei ole sitä permistä, hiukset on hyvässä kunnossa! Heh, kaikkee ei voi saada, näköjään:D

 • Mysterious M

  Hei, vaihdetaan tukkaa, mä juuri haluaisin kikkurat:D
  Mutta näinhän se on, että ne joilla on kiharat, eivät niitä halua ja päinvastoin:)
  Värit ovat nykyisin niin hoitavia, että en usko niiden enää pilaavan hiuksia. Mutta eihän sitä koskaan tiedä ja stressi voi todella tehdä kaikenlaista hallaa, myös hiuksille. Jos oma väri on hyvä, niin ei sitä turhaan kannata värjäillä:)Omat hiukseni kyllä kaipaavat lisäpiristystä ja värillä saa mukavasti kiiltoa lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *