Ihonhoito

Ultimate miracle worker by Philosophy


Keväällä Philosophy toi markkinoille Ultimate miracle worker setin, jossa on päivävoide ultimate miracle worker multi-rejuvenating cream spf 25, yövoide night ja silmänympärysvoide eye spf 15.  Tämä setti lupaa pitää yllä nuorekasta ulkonäköä aiempaa pidempään ja voiteet lupaavat kiinteyttää ihoa, häivyttää ryppyjä ja supistaa huokosia sekä kirkastaa ihon väriä.

Kuinka nämä Philosophyn Ultimate miracle worker tuotteet toimivat minun ihollani?

Kesällähän minä kärsin hieman oikuttelevasta rosacelta näyttävästä poskesta. Vain toinen poski äksyili. Poskelle nousi hieman näppyjä, mutta jätettyäni tuhdimmat testituotteet pois, niin tilanne helpottui. Varovaisesti kävin testaamaan näitä Philosophy-uutuuksia. Olin iloinen, että myös aikuisemman naisen iholle oli tehty anti-age tuotesetti, sillä olen mieltänyt Philosophyn hieman nuoremmalle ikäryhmälle.

Aloitin ensin pelkästään tuosta päivävoiteesta ja ilahduin suhteellisen korkeasta spf 25 luvusta. Tämä monivaikutteinen anti-age tuote suojaa myös infrapunasäteiden lisäksi näkyvän valon haitallisilta vaikutuksilta. Ympäristötekijät ja aurinko aiheuttavat suurimman osan ihon ikääntymisestä, jopa 80%, joten ihon suojaaminen läpi vuoden on tarpeen. Päivävoiteen sisältämä  multi-pretection-teknologia suojaa ihon kaikilta valonsäteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Voide on koostumukseltaan paksuhkoa, muistuttaen hieman aurinkorasvaa, mutta levittyy hetken työstämisen jälkeen ja imeytyy kohtalaisesti. En koskaan laita meikkiä heti kasvovoiteiden levittämisen jälkeen, vaan yleensä menen aamiaiselle ensin ja meikin vuoro on vasta sitten. Tämä siis vaatii hiukan imeytymistä. Iho tuntuu pehmeätä ja kosteutetulta ja voisi sanoa, että hyvältä. Yhtään ärsyyntymistä ei ihossani tapahtunut tämän voiteen käytön aloitettuani, joten uskalsin kokeilla myös yövoidetta.


Silmänympärysvoide Miracle eye cream hoitaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa ja sen ongelmia rypyistä turvotukseen. Spf on 15 ja ihmetyttää näin yleisesti ottaen, että miksiköhän tämä luku on aina juuri silmienympärillä niin pieni, kun luulisi alueen vaativan korkeampia lukuja. Herkkä alue ei ilmeisesti kestä korkeampia suojakertoimia vai mikähän siinä on? 

Tämä silmänympärysvoide oli paksuhkoa ja ravitsevaa ja päädyin käyttämään tätä öisin. Päivisin rasvoittuvat luomeni ja tuhdimpi silmänympärysvoide ei itselläni  oikein toimi, sillä silmämeikki leviää ja kun siihen lisää vielä helposti vuotavat silmät, niin käytän kevyempiä tuotteita päivällä sotkuilta säästyäkseni. Harmi sinänsä, sillä tässä iässähän nämä tuhdimmat voiteet olisivat myös päivällä tarpeen. Käytin tätä siis pelkästään öisin ja olen tykännyt ja silmätkään eivät ole olleet niin turvoksissa aamuisin. 


Yövoiteen Miracle night pääsi kasvoilleni vasta pari viikkoa päivävoidetta käytettyäni, sillä en halunnut järkyttää ihon tasapainoa liiaksi heittämällä koko settiä peliin kerralla. Näin vältyn sitten turhilta näppylöiltäkin. Niitä ei ole tullut tämän testiajan aikana kertaakaan, joten se kertoo jo jotain. Koostumus tässä yövoiteessa on yllättävän kevyt ja imeytyminen nopeampi kuin päivävoiteessa.

Philosophy Miracle night voiteen mukana tuli pieni pakkaus kauniita vaaleanpunertavia helmiä, eli seerumihelmet, jotka lisättiin voiteen joukkoon. Hauska juttu, toimia vähän niinkuin kasvovoiteen tekijänä tässä samalla, onpahan itsekin päässyt soppaa sekoittamaan.  Seerumihelmet lisättynä voiteen sekaan, lisää tietysti tehoja voiteeseen ja yöaikana, kun iho ei ole alttiina auringolle tai saasteille ja epäpuhtauksille, iho pystyy uudistumaan ja korjaamaan vaurioita.


Olen nyt käyttänyt voiteita kuusi viikkoa ja iho tuntuu hyvältä, kuten aiemminkin mainitsin. Ei näppyjä, joten iho ei ärsyyntynyt tästä. Ihonväri ei kyllä ole muuttunut suuntaan eikä toiseen, mutta tässä vielä odotellaan, jos vaikka ajan kanssa. Iho tuntuu kimmoisalta, kosteustasapaino on kohdillaan. Ryppyjen häipymisestä en pysty kyllä sanomaan mitään, enkä ihan siihen usko, että pelkkä voide rypyt hävittäisi, mutta kunhan voide tekee ihosta tasaisen, hyvänäköisen ja pehmoisen, olen tyytyväinen.

Onko sarja tuttu sinulle?

Tuotteet lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *