Kosmetiikka

Voittaja on selvillä!


Lämpimät kiitokseni arvontaan osallistuneille. Olipa kiva lukea vinkkejä tuon syksyn selättämiseen. Aika monella oli samantapaiset ajatukset syksystä selviämiseen, retket, takkatuli, kynttilä, kirkasvalolamppu ja suklaa sekä joku uusi harrastus. Eiköhän me näillä tuo syksy voiteta!

Onnekas voittaja oli tällä kertaa Nenna! 

Syksy tuo minulle omalla tavallaan lämpöä ja turvaa ja saa innostumaan kodin sisustuksesta. Keittiössäkin tulee vietettyä enemmän aikaa. Syksy tuo myös mukanaan jokavuotisen kaamosmasennuksen – tälle syksylle tosin on onneksi lääkärin neuvot mukana! Runsaasti liikuntaa, hyvä ruokavalio ja paljon rutiineja. Niillä taltutetaan syksyn masennukset 🙂 
minuhno@gmail.com
Mutta hei, mitäs tässä nyt naukumaan vielä, kun tuo sääkin on nyt mitä mainioin, ainakin täällä etelässä. Tämmöistä jos olisi koko syksy, niin voi pojat, me oltais kaikki tyytyväisiä!

Mikäli voitto ei osunut nyt kohdallesi, niin älä huoli, järjestän kohtapuoliin uuden arvonnan. 


2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *