Kosmetiikka

Kaljupäästä Kardashian beauty hiukset

 Pieni tytär vuoden ikäisenä, hädin tuskin osaa kävellä ja huomatkaa, millaiset hiukset. Äiti innoissaan on laittanut pienen pinnin koristamaan noita ohkaisia haivenia. 

Tämä typykkä kasvoi ja sai hiukan enemmän hiuksia ja voitteko kuvitella, mitä hän meni tekemään nelivuotiaana. Leikkasi tietenkin päiväkodissa nips ja naps molemmilta korvallisilta tukon hiuksia ja niin oli äidin tartuttava myös itse saksiin ja leikattava hiukset minipolkkatukaksi. Kyllä sitä harmiteltiin, kun juuri oli saatu hiukset kasvamaan hieman. Saattoipa olla, että tukankasvu sai tästä potkua ja hiuksista tulikin sitten todella paksut ja karheat.

No, hiukset sitten kasvoivat ja kasvoivat ja nyt 15 vuotta myöhemmin  ei ole huolta, että tytär menisi saksimaan itse hiuksiaan. Hän kihartaa ja föönäilee hiuksiaan usein, joten kunnolliset hiustuotteet ovat tarpeen.

Tänä kesänä saimme tutustua Kardashian Beauty hiustenhoitotuotteisiin. Black  Seed Oil Rejuvenating shampoo pesee hiukset hellästi ja saa hiuksiin kivasti kiiltoa mustakuminaöljyn ainesosien ansiosta. Hoitoaine puolestaan elvyttää ja vahvistaa kuivat ja vahingoittuneet hiukset. Hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät sileät ja helposti kammattavat. Tuotteet tuntuivat todella ylellisiltä ja hoitavilta ja näissä oli myös hyvä tuoksu.


Black Seed Oil Liquid Hydration Masque hoiti hiuksiin ihanan pehmeyden ja silkin tunteen. Muistan haikeudella kesää ja sitä kuinka istuskelin saunan jälkeen parvekkeella naamio hiuksissa varmasti melkein tunnin ja kun pesin sen pois, olivat hiukset aivan uskomattoman tuntoiset, kiiltävät ja hoidetun näköiset. Tätä ei toki tarvitse tuntia pitää, mutta kesäilta oli kaunis, joten taisin sen vähän kuin unohtaa. Hyvä unohdus takasi ihanat hiukset.


Testasimme näitä siis yhdessä, minä muutaman kerran ja tytär taisi ihastua niin, että pullot tyhjeni vinhaa vauhtia.
Onko teillä ollut jo Kardashian hiustuotteet käytössä?

Tuotteet lehdistönäytteet

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *