Ihonhoito

Ecobeauty ihonhoitolinja Oriflamelta

Kesän korvilla pääsin vieraisille Oriflamen  kutsuille ja aiheena oli tällä kertaa uusi luonnonkosmetiikkasarjan lanseeraustilaisuus. Ecobeauty on luonnollista hoitavuutta, joka tekee ihollesi hyvää ja kunnioittaa luontoa. Kauniit ja tyylikkäät pakkaukset ja parhaat luonnolliset ja luomulaatuiset ainesosat ja uutteet, jotka antavat ihollesi parhaimman hyödyn. Ecobeauty tuotteet eivät sisällä parabeeneja. 

Sarjaan kuuluu puhdistusemulsio, kasvovesi, seerumi, päivävoide ja kasvoöljy.  Koska omassa ihossa tuolloin oli menossa hieman oikukas vaihe, ajattelin pyytää testaajaksi sellaista henkilöä, jolla ei ole ihollaan ongelmia ja allergioita. Minulla oli tuuria, sillä mieheni sisko oli innokas lähtemään testaajaksi, joten kutsutaanpa häntä tässä sitten testaajaksi. Tuotteita hän on testannut säännöllisesti aina heinäkuun alusta näihin päiviin saakka.

Ecobeauty-puhdistusemulsio sisältää luomu-auringonkukan siemenöljyä ja luomu-ruiskukkavettä. Sopii myös silmämeikinpoistoon.

Puhdistusemulsio oli testaajan mielestä tuoksun puolesta ok ja hyvä puhdistaja, sillä tuotteella lähti hyvin myös ripsivärit. Tämä on aina plussaa, kun ei tarvitse eri purkkien kanssa taiteilla. 

Ecobeauty-kasvovesi sisältää rauhoittavaa luomu-ruusuvettä ja kamomillavettä.

Tämän tuoksumaailma oli neutraali, ei mainittavaa. Tuote oli muutoin hyvä, mutta testaajalle ilmestyi silmien ympärille pientä allergiaa, joten totesimme parhaaksi jättää kasvoveden vähemmälle. Testaaja ei ollut pyyhkinyt kasvovedellä kuitenkaan silmienympäryksiä, mutta ilmeisesti sitä oli silti imeytynyt lähelle silmää.

Ecobeauty-kasvoöljy sisältää puuvillauutetta ja luomuarganöljyä ja E-vitamiini ja välttämättömät ravintoaineet hoitavat ihoa. Öljy lämmitetään kämmenten välissä ja hierotaan kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

Testaaja tykkäsi kovin tämän öljyn koostumuksesta, vaikkei hän ollut koskaan aikaisemmin kasvoöljyä käyttänytkään. Tuoksu oli mausteinen ja miellyttävä ja öljy kosteutti ihoa tehokkaasti. 


Ecobeauty-seerumi sisältää luomuhelokkiöljyä ja aloe veraa.

Testaaja tykkäsi tästä seerumista ja oli mieluiten käyttänyt tätä iltaisin. Tuoksu oli hyvä ja tuote oli koostumukseltaan sopiva kiireisen naisen ihonhoitoon. Imeytyi hyvin ja ravitsi ihoa.


Ecobeauty-kasvovoide sisältää puolukan ja tyrnin siemenöljyä ja E-vitamiinia.

Tähän testaaja rakastui, sillä useampaan kertaan hän mainitsi tuotteesta sanalla IHANA. Päivävoide oli kuulemma jo melkein loppu, niin ihana se on ollut. Kosteuttava ja ihanan tuoksuinen. Iho tuntui pehmoiselta, niin ja ihanalta.

Lämpimät kiitokset testaaja, että lähdit mukaan tähän juttuun!

Onko teille muille sarja jo tuttu?
Tuotteet lehdistönäytteitä

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *