Lifestyle

La petite Robe Noire Intense uutuustuoksu


La Petite Robe Noire Intense on Guerlainin uusin tuoksu. Lasinen pullo noudattaa ulkoisesti jo tutuksi tullutta kaavaa, jossa pullossa keimailee tyylikäs pikkumusta mekko, nyt olkapäät paljastaen, tyttömäisessä kellohelmassaan.  Aivankuin se odottaisi vain sydänkorkin aukaisemista, jotta se voisi höyhenenkeveässä tuoksupilvessä karata pullosta ja sukeltaa Pariisin yöhön. Liukuvärjätty sininen pullon väri lupaa illanhämyyn sopivaa tuoksu-unelmaa.

La Petite Robe Noire on yllättävä kukkaistuoksu, mausteinen ja makeahko ja mieleenpainuva. Alussa vanilja ja Bulgarian ruusu sekä hattara tuovat makeuden esille, tätä seuraavat bergamotti ja mustikka. Lopussa valkoinen myski, santelipuun ja patsulin nuotit kietovat tuoksun mausteet esille ja tämä todella hurmaa. Itse pyhitän tämän tuoksun iltakäyttöön.

Olen jo nuorena tyttösenä ihastunut mausteisiin, itämaisiin ja ehkä hieman voimakkaampiin tuoksuihin, kuin mitä nuoret neitoset yleensä. Silloin koin itseni erilaiseksi kuin muut. Nyt aikuisena naisena saan vapaasti kulkea vaikkapa tässä mausteisessa Intense- tuoksupilvessä, toki muut huomioiden. Tämä nimittäin on tuoksu, jota kannattaa suihkautella harkiten. Voimallisena tuoksuna kyllä kestää iholla tunteja. Eipä sitten ole lainkaan yllättävää, että nuorempi tyttäreni käy tätä myös suihkauttelemassa iholleen, joten ei se omena todellakaan kauas puusta ole tipahtanut ja samoilla jalanjäljillä mennään.

Tuoksupilvi kannattaa suihkauttaa ilmaan ja kävellä siitä läpi, jotta tuoksu ei tyrmäisi ja sitä voi hieman suihkauttaa käsiin ja käsien kautta hiuksiin ja niskaan, jotta ihastuttava tuoksu leijailee myös jäljessäsi.

Millaisista tuoksuista sinä pidät?

Tuoksu on lehdistönäyte

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *