Ihonhoito

Jane Iredale Hydrationspray Lemongrass Love

Sopivasti syksynvärit stemmaavat Jane Iredalin uuden kosteussuihkeen, Hydrationspray Lemongrass Love-pullon kanssa. Kaunis meikkipohja, sävynä warm silk, iholle ja suihkaus ihastuttavaa sitruunaruoholle tuoksuvaa aamun herättäjää päälle ja ihosi rakastuu siihen. Näin kävi tyttärelle, joka ei voi elää ilman meikkipohjaa ja näitä on kulutettu jo muutamia. 

Mineraalimeikkipohja on täydellinen iholle, jossa ei pahemmin ole peitettävää, mutta suojattavaa kylläkin. Mineraalimeikkipohjassa on myös se aurinkosuoja spf 20 ja tuote on myös vettä hylkivä, jopa 40 minuutin ajan. Meikkipohjassa on siis pohja, peitevoide ja aurinkosuoja yhdessä ja tällä saa ihanan kevyen meikittömän lookin. 

Kosteussuihke oli myös tyttärelle mieleen, sillä se on tuoksumaailmaltaan ihanan raikas ja todellakin virkistävä. Tuote kosteuttaa, hoitaa  ja suojaa ihoa, jättäen sen pehmeäksi. Auttaa vähentämään ihon rasvaisuutta ja huokosten näkyvyyttä. Vähentää stressiä ja auttaa aikaeron rasituksessa. Rauhoittaa myös ihon punaisuutta, mikä on taas minulle todella tärkeää. Aikamoinen suihke siis.

Kirjoitin vasta rakkaan ystäväni rintasyöpätaistelusta ja kuinka sopivasti sattuikaan, niin tämän tuotteen tuotto lahjoitetaan 100%  järjestölle Beyond breast cancer. Joten, jos ystäväsi tai joku läheisesi on kärsinyt tai kärsii rintasyöpähoitojen kivuista ja säryistä, voit tukea häntä ostamalla tämän suihkeen.


Onko kasvosuihkeet sinulla jo käytössä?

tuotteet pr-näytteitä

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *