Sisustaminen

DIY: Vaahteranlehtikranssi

Syksyn värit olisi kiva pullottaa talteen ja katsella niitä sitten talven musta-valko-harmaudessa. Mutta kun ei voi, niin nautiskellaan sitten niistä nyt. Tein DIY- kranssin värikkäistä vaahteranlehdistä ja muuta ei tarvita kuin pätkä rautalankaa, lehtiä ja nauhaa rusettiin. 

Kiinnitä aluksi pieni helmi rautalangan päähän stoppariksi ja ala pujottelemaan lehtiä lankaan. Kannattaa pistellä lehden keskeltä ja kun olet saanut langan täyteen, niin solmi se helmen kohdalta yhteen. Lisää rusetti ja kranssi on valmis. Tämä on niin helppo juttu, että voit lähteä lapsen kanssa vaikka retkelle ja tehdä kranssia yhdessä siinä samalla, sopivän värisiä lehtiä etsiskellen.

Syksyn värit saa näköjään muuttumaan kummasti, kun sählää tietämättään kameran asetusten kanssa. En tiennyt, että osaan poistaa värit, jättäen kuitenkin kranssin värikkääksi ja nyt oli vielä tallentunut punainen väri tuohon kohteen väritykseksi. Onneksi sain värikkään maailman takaisin kameran säädöistä.


          Ihanan aurinkoista ja syksyn värien siivittämää sunnuntaita!

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *