Lifestyle

Deep Euphoria, uusi tuoksu Calvin Kleinilta

Syksy! Miten ihastuttavia värejä luonto nyt meille tarjoilee. Tämä vaihe voisi mielellään jatkua ja varsinkin, kun näistä väreistä löytyy itselleni ne mieleiset sävyt. 

Mutta syksy voi olla myös tummien tuoksujen taika-aikaa. Keveät kukkaistuoksuajat on nyt takanapäin ja on aika sytytellä takkatuli ja juoda punaviiniä lasi. Nauttia samansävyisistä tuoksuista, kuten tämä Calvin Kleinin Deep Euphoria tuoksu. Ei tässä toki tuoksu takkatuli eikä myöskään se punaviini, mutta ennenkuin avaa tuoksun tästä pullosta vapaaksi, tulee nämä ensimmäisenä mieleen.

Suihkaisu pullosta  ja ensivaikutelma on vahva, mausteikas ja tumma. Hetken kuluttua, tuoksun rauhoituttua, alkaa erottua valkopippuri, cascalone ja  mandariinin lehdet. Sydäntuoksussa maaginen musta ruusu, kurjenpolvi ja jasmiini. Jälkituoksuna viipyilee myski, patsuli ja mineraaliset puut.


Kenelle tuoksu olisi sopiva? Vahvalle, itsenäiselle ja rohkealle naiselle, joka uskaltaa herkutella ja olla muodokas seksikkäällä tavalla. Tämä on tuoksu, joka viettelee illan pimeydessä.

Itse pidän näistä tummista, mausteisista tuoksuista, kuten olen aiemminkin kertonut. jokin siinä viehättää. Kesto iholla on reippaasti yli kuusi tuntia, mutta jälleen malttia tämän tuoksun suihkauttelemisen kanssa, ettei meni yli. 

Lakkasin kynteni Rimmelin Kate lakalla 044 Rock in sparkle ja jotenkin nämä kaikki sävyt olivat niin samaa syksyn ruskaa, että oli ihan pakko tehdä tämä juttu näin. Nyt mielelläni istuisin kyllä sen takkatulen äärellä, nuuhkailisin tätä Deep Euphoriaa ja siemailisin sitä punaviiniä, mutta tunnelmoida voin vain haaveissani, sillä nyt on vasta maanantai. 

Oletko niin rohkea, että uskallat kokeilla tätä Deep Euphoriaa?

Lehdistönäyte

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *