Ihonhoito

L`occitane Violet-sarja

L`occitane täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja lanseeraa juhlan kunniaksi Shea-butter kausituotteita. Nämä bestseller tuotteet on pakattu kauniisiin kuvioituihin kausipakkauksiin ja näitä kuvioita nähdään usein afrikkalaisissa vahakuvioinneissa. Tämän tuotesarjan lanseeraaminen on kunnianosoitus Burkina Fason naisille, jotka uskoivat pystyvänsä saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden ja osasta heistä tuli itsenäisiä yrittäjiä. Huulivoiteen tuotto menee 100%:sti naisten johtajuuden tukemiseen. En yhtään ihmettele, jos näistä tulee myyntimenestys, sillä sen verran karkkimaisen söpöjä nämä purkit ovat. Violet vartalovoide, käsivoide ja kaksi huulivoidetta.


10% sheavoita sisältävässä vartalovoiteessa on hento puuterinen orvokkien tuoksu. Voide on nopeasti imeytyvä ja tekee ihon silkin pehmoiseksi. Rasian koko ei ole liian suuri, joten sen voi myös ottaa matkalle mukaan. Tämä onkin todella hyvä, kun yleensä vartalopurkit tahtovat olla se 200 ml ja malliltaan vielä hankalia kuljettaa mukana. Tämän rasian aion kyllä säästää, niin kaunis se on.Käsivoiteessa on 20% sheavoita ja huulivoiteessa 5%. Käsivoiteen koko on käsilaukkuun sopiva ja kaikissa sarjan tuotteissa on tuo vieno orvokkinen tuoksu. Nämä sujahtivat oitis käsilaukkuuni ja nyt kun ilmat alkavat kylmetä, niin käsivoiteella ja huulivoiteella on taas kysyntää. 


10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *