Muoti

Mustaa tyyliä syksyyn

Nyt kävikin niin onnellisesti, että löysimme vapaapäivälläni viikko sitten tyttärelle Espritin mustan villakangastakin, joka oli 80% villaa. Yleensä tarjonta villan suhteen on ollut 20% ja loput jotain keinokuitua. Mikäli villaa on ollut tarpeeksi, niin takin hinta on huidellut jo turhan korkealla. Mutta lopulta se kuitenkin löytyi ja vielä malli, joka kelpasi.

Kengät, mustat Vagabond nupukkinilkkurit, taisivat löytyä jo hieman aiemmin, joten syksyn tyyli on nyt sitten hienostunut musta. Toki huivi tuohon takkiin on syytä hankkia hieman väriä ja pirteyttä antamaan.
Nyt taitaa juuri olla se aika, kun saa villakankaisessa takissa kulkea, joten päälle vaan ja menoksi.

Kuinka teidän nuoret pukeutuvat syksyyn?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *