Kosmetiikka

Goldwellin tuotteilla hiukset kiharaksi


Kaikki blogiani seuranneet varmasti tietävät, että permanentti on se meikäläisen vastaus hiusongelmiin ja olen siitä joka tuutissa tainnutkin toitottaa. Kiharat sain ja hyvin ovat jo parisen viikkoa toimineet. Kiitos Decor ja Ina!

Mutta sitä ennen oli aika, jolloin olin hyvin onneton tikkusuorassa tukassani ja halusin sitä epätoivoisesti kihartaa. Sain kassillisen tuotteita blogitestiin ja olin myös katsastamassa Goldwellin tapahtumaa, joka löytyy täältä ja sain nähdä erilaisella tavalla toteutettuja kiharoita. Useimmat kiharakampaukset olikin toteutettu ilman kiharrinta tai muotoilurautaa ja siitä sainkin lisäpontta omienkin hiusten kihartamiseen. Kun sain kunnolliset aineet, niin sormikiharat olivat helpoimmat toteuttaa.

Greative texture, Crystal turn:

 • korkeakiiltoinen geelivaha
 • erotteluun ja korostuksiin
 • antaa joustavan viimeistelyn ja kiillon  

Tämän tuotteen voi työstää pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin ja itse kokeilin tätä enemmän kosteisiin, sillä pelotti se, että kihartuneisiin hiuksiin jää ikävät klimpit. Toimi ihan hyvin ja kimmoisat kiharat tuli. Nykyisin käytän tätä ajoittain ja se pitää kyllä kiharat ojennuksessa.

Greative texture, Superego:

 • korostettuihin lookeihin
 • antaa rakennetta
 • intensiivinen kiilto 
 • voimakas tuki

Tuote on valkoinen, jämäkkä voide, joka suositellaan työstämään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin tätä laitoin, mutta koin hiukset hieman turhan tahmaiseksi, myös kuivumisen jälkeen, joten tämä sopii parhaiten minusta siihen kiharoiden rutisteluvaiheeseen. Permiksen kiharoihin laitan tätä sinne, tänne rutistellakseni ja korostaakseni kiharoitani.

Greative texture, Texturizer

 • rakennetta antava mineraalisuihke
 • huolettomiin, villeihin lookeihin, rentoihin laineisiin
 • lisävolymiin ja rapsakkaan rakenteeseen
 • mattaviimeistelyyn

Suihkutetaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Ei toiminut minulla suoraan tukkaan. Ei antanut toimivaa napakkaa kiharaa, mutta nyt permiskiharoita olen aamuisin freesannut tällä ja siihen se sopii.


Curly Twist, Curl Splash

 • elvyttävä kiharageeli
 • korostaa ja kosteuttaa veltostuneita kiharoita
 • kihara saa kimmoisuutta ja joustavanpehmeää rakennetta

 

Tämä geeli työstetään pyyhekuiviin hiuksiin ja tämähän on varmasti parhaimmillaan juuri luonnonkiharan tai permiskiharan työstöön, siinä vaiheessa, kun suortuva ei enää millään jaksa kihartua. Olen kokeillut tätä permiskiharoihin, mutta juuri nyt ne ovat vielä kuohkeat, joten säästän sitä siihen loppuvaiheeseen, kun permis vetelee viimeisiään.
 
Curly Twist, Twist Around
 • muotoiluneste kiharoille
 • 2-in-1 pitkäkestoinen suihke, joustavien kiharoiden luomiseen ja kiinnitykseen
 • toimii myös suorissa hiuksissa
 • suihkuta kuiviin hiuksiin ennen muotoiluraudan käyttöä
 • lämpösuoja 200 asteeseen asti

 

Tämä tuote antoi kivan kimmoisuuden kiharoille ja tämä oli suorien hiusten suosikki.
 
Perfect hold, Magic finish
 
 • aerosoliton hiuskiinne, pumppuspray
 • joustava pito, intensiivinen kiilto
 • kosteudelta suojaa
 • kuiviin hiuksiin suihkutettava

 

Tämä tuote oli napakka, mutta loppuun on todettava, että laitoin mitä yhdistelmää näistä tahansa, sain kyllä aikaiseksi kivat kiharat, mutta pysyivätkö ne? No eivät todellakaan. Hiuslaatuni vain on sellainen, mutta nyt kun minulla on permis, niin iloissani voin tehostaa  kiharoitani näillä tuotteilla ja toimii. 
Lehdistönäytteitä

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *