Matkustaminen

Haikon kartanossa hemmottelussa

Huhheijaa! Tässä on muutama päivä ollut taukoa postausten suhteen, sillä vietimme miehen kanssa pienen hemmotteluloman Haikon kartnossa. Lähdimme torstaina työpäivän jälkeen minimatkalle ja kun täältä ei ole kuin puolisen tuntia matkaa, niin pian olimme jo perillä. Huone meillä oli Spa-rakennuksessa ja olin tehnyt pienen korotuksen tämän huoneen suhteen superior-huoneeksi. Huvitti, kun tätä markkinoitiin parempitasoisena huoneena, luksuskylphuoneen ja sadevesisuihkun kera ja kyllähän huone oli tyylikäs ja kylppäri hieno, mutta niin pieni. Jäi mietityttämään, että millainenhan se olisi ollut tuo kylpyhuone sitten siinä standardissa.


  
Palvelu Haikon kartanossa oli kyllä todella hyvä ja kaikki toimi ajallaan. Olin varannut meille hieronnat tulopäivälle ja jestas, miten minulla on nuo hartiat jumissa. Sitä se koneella nököttäminen teettää ja käsitöiden nysvääminen. Taas kerran päätimme mieheni kanssa, että pitäisi ottaa sellainen sarjahoito kerran viikossa hartioiden hierontaan, jottei olisi näitä sormien puutumisia sun muita vaivoja. 

Seuraavana päivänä minulla oli kasvohoito ja mies kävi sillä aikaa kuntosalilla. Olipa muuten kiva olla pitkästä aikaa rentouttavassa kasvohoidossa, jossa ei nipistelty tai hapoteltu. Minullahan on, toki omasta tahdostani, tehty kaikkia mahdollisia kivuliaitakin kasvohoitoja noiden pinnallisten verisuonien nujertamiseksi ja anti-ageing hoidoissa on käytetty myös happoja, jotka saattavat nipistää. Tämä Kartanon kuningatar-hoito oli siis kivaa vaihtelua ja lopputulos oli tasainen, rauhoittunut iho. 


Pakkohan meidän oli Porvoossa piipahtaa, mutta sää oli hieman pöpperöinen ja yllättävän kylmä, joten pikainen lounas ja sitten paluu takaisin hotellille ja kylpylään.

Kylpylä-osasto on kyllä tyylikäs ja meininki rauhallinen. Ei onneksi pieniä lapsia hyppimässä altaisiin, joten aikuisille tarkoitettu ja hyvä niin. Muutama erilainen sauna, poreallas ja eipä siinä muuta kaivannutkaan. 

Illallisella olimme sitten Kartanon salissa ja herkuttelin härkä-annoksella ja mies tilasi kalaa. Ruoka-kuvia minulla onkin instassa, sillä en joka paikkaan kameraa jaksanut raahata. 

Ihan ensimmäinen kuva on muuten ihanasta peilinkehyksestä, joka oli meidän huoneeseen vievän rapun kohdalla. Noita hahmoja oli erilaisia ympäri peiliä ja voi miten hauska kokonaisuus siitä syntyikään.

Meillä oli ihana loma, mutta minulla puski flunssa kokoajan päälle ja se tietysti harmitti ja rasitti hieman. Sinnikkäästi jaksoin, no buranan ja vitamiiniporetabujen avustamana, tämän  reissun, sillä en halunnut antaa flunssan pilata sitä. Arvatkaa vaan, tänään kun palasimme, että olenko nyt ihan tööt ja olo on hönttimäinen. 

Mitenkäs siellä jaksellaan? Oletteko muuten olleet Haikon kartanossa?
Toivottelen oikein mukavaa viikonloppua!

14 Comments

 • Tiia K

  Olen ollut joskus töiden puitteissa Haikon kartanossa, mutta kun on kävelymatkan päässä, niin olisko se sitten liian lähellä? Eli olisi kiva kokea Haikon kartano uudelleen. <3 Hih olisitte voineet kävellä meille vaikka kahville, mutta ei sitä kutulomalla muuta ollakaan, kuin kahden ja teidän reissu kuulostaa jetsulleen ihanalta minilomalta kahden oman rakkaan kanssa. <3

 • Sarin vaatekomeron kätköt

  Pariin kertaan on tullut työn puitteissa käytyä Haikossa, ei koskaan kylläkään ole yötä vietetty. Voisin varmasti viihtyä myös yökylässä ja vaellella rannalla ja puistossa. Haikko on kiva paikka ja historiallistenkin puitteidensa puolesta.

 • Nainen Talossa

  Olipa mukava lukea Haikko-kokemuksia. Haikko on aivan ihana miljöö aikuisten rentoutumiselle. Allasosasto on sopivan intiimi ja viihtyisä, kunhan on tarpeeksi hiljaista. Haikossa saa kokemukseni mukaan myös todella hyvää ruokaa. Pirteää syksyä sinulle 🙂

 • E-S

  Mielenkiintoista. En ole koskaan aiemmin käynyt Haikossa, mutta olemme tänä vuonna menossa sinne työporukalla pikkujouluihin, mitä odotan jännityksellä. Kiva päästä näkemään Haikko, mutta voi olla että hoitoihin ei taida pikkujouluilun ohessa olla tuolla käynnillä aikaa…
  Siskoltani olen kuullut että Haikossa oli loistavan rentouttava päähieronta. 🙂

 • Mysterious M

  Kiitos! Muistelin, että sinäkin olit kesällä siellä käymässä! Aikuisten paikkana verraton! Altailla ja saunassa oli välillä tunkua, mutta sitten se rauhoittui ja saimme olla poreissa ihan kahden:)

 • Mysterious M

  Varmasti pikkujouluissa omalla porukalla on todella viihtyisä paikka. Toisaalta kovastihan siellä ei tiettävästi menoa ole, että Porvoo kaiketi kutsuu illanviettäjiä!
  Joulun aikaan paikka on varmasti todella kaunis koristeluineen ja jos vielä on lunta!!!

 • Terhi/Puikolta pudonnut

  Haikko on kyllä kiva paikka <3 Oon käynyt sielä joskus porukoitten kanssa, kun niillä oli joku jäätävä lahjakortti kulutettavana, joten mikäs sen kivempi kuin käyttää se 3:n lapsen kans, hahah 😀 Sarjakortti hierontaan olis kyllä niin luksusta, kun niin helposti tulee oltua hartiat lysyssä koneella tai sohvan nurkassa neuloen 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *