Lifestyle

Marc Jacobsin viettelevä uutuustuoksu


Voimakkaat tuoksut ovat makuuni, joten eipä ihme, että tämä mahtipontinen Marc Jacobsin Devine Decadence valloitti tuoksuhermoni ja olin mennyttä. Tämä on kuitenkin kevyempi versio kuin alkuperäinen. Tuoksu on kyllä totaalisesti iltatuoksu ja vahvana saattaa jakaa mielipiteet, mutta se sallittakoon. Pitää vain muistaa olla kohtuullinen tämän käytössä, suihkaus ja kävele tuoksupilven läpi. 

Dekadenssi elämäntapa, boheemi ja sovinnaisesta moraalista riippumaton, on tietysti naisen oma valinta ja se koukuttaa, eikä siitä saa tarpeekseen. Itsekin elin aikaa joskus nuorempana, että hällä väliä muiden moraalisaarnoille, teen juuri kuten haluan, mutta sitä kesti vain aikansa. Siksiköhän tämä tuoksu kiehtoo?

Tuoksu on ylellinen ja astikas kukkaistuoksu, jossa kuplii samppanjan, bergamontin ja appelsiininkukan tuoksuvivahteet. Gardenia, hortensia ja kuusama sydäntuoksussa ja jälkituoksuna meripihka, vanilja ja sahrami. Mausteinen minusta, vaikka onkin kukkaistuoksu.

Pullo on tyylikäs muistuttaen klassista Marc Jacobsin käsilaukkua ja käärmeennahkakuvio hohtaa vihreän eri sävyissä. Painaa muuten yllättäen paljon tuo itse korkki. Ainoa miinus minusta on vihreä väri, sillä olen sille hieman allerginen, mutta annattakoon anteeksi tämä pikku juttu. Tuoksu kun on täydellinen ja varsinkin kun pikkujoulut lähestyvät, niin sopii kuin valettu tuohon ajankohtaan. Tulisiko tästä sinulle uutuustuoksu tulevaan juhlakauteen?

Lehdistönäyte

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *