Lifestyle

Zadig & Voltaire young love


Zadig & Voltaire tuoksut ovat  nuorille, herrasmiesrokkarille ja rokkimimmille, vasta löydetylle rakkaudelle, jossa toisen seurasta ei vain saa tarpeekseen. Yhteisenä intohimona musiikki ja rokkimusiikki varsinkin. Minä mieltäisin taustalle soimaan Aerosmithin ”Grazy” , mutta se on vain minun suosikkini. Vain yksi sääntö! Ei sääntöjä!” No sehän sopii. 

Zadig & Voltaire This is him on voimaa, maskuliinisuutta ja huumaava itämainen ja metsäinen tuoksu, jonka alussa on greippi, sydäntuoksussa intensiivinen santelipuu ja lopussa vanilja. Oikein miehinen ja mausteinen tuoksu, joka kyllä sopii myös vanhemmallekin rokkaavalle herralle.

Zadig & Voltaire This is for her on elegantti itämainen ja kukkais-metsäinen tuoksu, jonka alussa hurmaa jasmiini, sydäntuoksussa kastanja yhdistyy santelipuuhun ja pohjalla sensuelli vanilja. 

Nämä ovat hurmaavat ja yhteensopivat tuoksut, jotka sopivat täydellisesti nuoremmalle tyttärelleni ja hänen poikaystävälleen. 
Ei enempää sanoja vaan musiikki kertokoon kaiken!

Lehdistönäytteet

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *