Ihonhoito

Lierac Sensorielle vartalotuotteet

Minä pidän saunomisesta, se on varmasti tullut blogia seuranneille selväksi ja haluan tehdä sen aina pitkän kaavan mukaan. Saunomiseen liittyy niin paljon ihania traditioita, joita on mukava toteuttaa kerran viikossa. Aikaa kuluu ja vartalo ja hiukset saavat kukin aina omat hoitonsa saunoessani. Tosin keväästä syksyyn vilvoittelen vielä parvekkeella, joten silloin aikaa kuluu vielä enemmän, mutta nyt kun ilmat ovat viilentyneet, en uskalla siellä enää istuskella, etten tulisi kipeäksi. Keväällä sitten..

Lierac mahdollistaa minulle saunaillan vartalon hemmottelut ja voi mitä ihanuuksia sainkaan testailuun. 

Lierac Sensorielle suihkugeeli, joka on saippuaton, valkoisia kukkia ja glyseriiniä  sisältävä ylellinen suihkugeeli vartalolle. Vaahtoaa hyvin ja tuoksu on kevyt, miellyttävä ja kukkainen. 


Sensorielle body scrub eli kolmen valkoisen kukan, gardenia, kamelia ja jasmiini, virkistävä kuorinta. Tuotteeseen on valittu vaaleita sokerikiteitä, jotka takaavat tehokkaan, mutta hellävaraisen kuorinnan. Ne aktivoivat ihon mikroverenkiertoa ja stimuloivat solujen uudistumista ja silottavat ihoa. Persikansiemenillä ja vaniljalastuilla on kyky kuoria ihosta pehmeä ja mikä ihastuttava tuoksu kuorinnassa onkaan. Kuorinnassa on arvokkaiden öljyjen  (argan, hasselpähkinä, manteli ja viinirypäleensiemen) yhdistelmä, mikä kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kauniin. Tuoksussa on kukkien lisäksi vielä ambraa, vaniljaa, vetiver-ruohoa ja jalopuuta.

Aivan mahtavan rakeinen tuote suoraan kuivalle iholle hierottuna, jos haluaa rajumman kuorinnan tai hellävaraisen, siellä löylyn lämmössä kostealle iholle hierottuna. Määrällisesti tätä ei tarvinnut paljoa ja iho pehmeni ihanasti tämän kuorinnan myötä. Tuoksuu myös hyvälle, ylelliselle.


Sensorielle kuivaöljy iholle sisältää kolmea sitruksenkukkaa, greipin, mandariinin ja pomeranssin kukkia, koska ne ovat virkistäviä, raikkaita ja energiaa antavia ja sitruskukat ovat tunnettuja kyvystään eliminoida myrkkyjä. Tuote lupaa 24 h kosteutuksen, mielihyvää aisteille ja kauniin ihon. Kuivaöljyssä on myös tuoksua antamassa bergamontti, mangolia ja jasmiini sekä ylang ylangia, setriä ja myskiä. Manteliöljy, seesamiöljy, auringonkukkaöljy ja auringonsiemenöljy saavat ihon hehkumaan ja virkistymään. 

Itselläni kun on kuivuuteen taipuva iho, niin tämä tuntui kuin silkkiseltä sumulta iholla ja juuri tuo sumutinpullo teki öljyn levittämisestä helppoa. Imeytymistä pelkäsin ja tahmaista tunnetta, mutta öljy kyllä imeytyi todella hyvin, tehden ihon todella pehmoiseksi ja kosteutetuksi, kuten lupailtiin. Tuoksu oli huumaavan ihastuttava, mutta silti maltillinen ja säilyi pitkään iholla. Kuivaöljyä voi käyttää myös kasvoille ja hiuksiin.

Kokonaisuutena mahtavan ylellinen ja juuri sellainen sarja, että kannattaa sytyttää se kynttilä sinne kylpyhuoneeseen antamaan tunnelmaa, musiikkia ja ehkä lasi kuohuvaa vierelle ja sitten vain nauttimaan sarjan tuoksuista ja pehmoisesta ihosta kuorinnan ja kosteuttavan öljyn jälkeen. Hemmottelua parhaimmillaan.

Olisiko aika vartalon hellimiselle näin syksyn ollessa jo puolivälissä?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *