Lifestyle

Ravintolisät terveydeksi


Täällä meikäläinen sairaspedillä kähisee, kun ääni lähti totaalisesti ja kurkunpääntulehdushan se sieltä sitten tuli. Olen minä vitamiineja syönyt ja tähän asti hienosti kartellut noita flunssia, mutta ei näköjään loputtomiin voi. Olin jo Haikon kartanossa toissa viikonloppuna yrittänyt parhaani mukaan ottaa buranaa, C:tä, D:tä ja vielä Jägermaisteria, muttei auttanut. Podin useamman päivän flunssaa ja luulin jo siitä päässeeni, mutta joko sitten iski jälkitauti tai kokonaan uusi versio ja nyt täällä köhitään ja muuta ei voi. Vai voiko? No ehkei tätä flunssaa ja kurkunpääntulehdusta enää voi estää, mutta seuraavia flunssia silmällä pitäen, toivon.


Juuri näin kuten kuvassa lukee, rasittuneille. Sitä minä juuri nyt olen, sillä urheilua en ole voinut viikkoihin harrastaa ja tuntuu, että olo on kuin vanhuksella, toisaalta tämän pitäisi kyllä auttaa myös ikääntyviä. Minulle tarkoitettu siis tämä Argimax. Luontaistuotekauppiaidenliitto on valinnut tämän vuoden 2017 urheiluvalmisteeksi. Argiini on aminohappo, jota muodostuu vähäisiä määriä maksassa ja munuaisissa. Nykyään, kun elämä on hektistä, niin elimistö ei kykene tuottamaan argiiniä riittävästi ja vaikka sipulit, täysjyvä, pähkinät ja herneet ovat hyvä argiinin lähde, niin ehkäpä sitä ei kuitenkaan ruuasta saa tarpeeksi. 

Mikäli päätyy ottamaan ravintolisänä argiinia, niin parhaiten se toimii liikunnan kanssa. Himourheilijoille muistutuksena; runsas liikunta voi muuttua haitalliseksi, mikäli argiinia ei ole riittävästi elimistössä. Sairastelu, ylikunto ja lihasten rasvoittuminen voi olla merkki argiinin puutoksesta.

Vahva karnosiinivalmiste, Carnomax, on superantioksidantti ja suunnattu urheilijoille ja toimii myös vanhenemisen hidastajana. Karnosiini estää soluille haitallista ns. hapetusstressiä. Se suojaa solujen proteiineja, rasvoja ja DNA:ta toimien yhteistyössä E-vitamiinin kanssa solujen toimintakyvyn ja nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Kurkuma on hittituote, jota tarjoillaan eri muodoissa, kuten olen maistanut sitä teessä ja nyt tabletteina. Kurkumauute vaikuttaa monipuolisesti koko kehon hyvinvointiin ja tätä tuotetta voi käyttää kuuriluontaisesti tai pidempiaikaiseen käyttöön, esim. nivelten hyvinvointia tukemaan.


Kun näin tämän pullon sisällyksen, olin riemuissani. Hienoa, että on tullut kollageenijuoma, Collagen Bodyshot, jossa ei ole kalaa, vaan  kollageenin lähde on sika. No, kaikkihan ei sikaa syö tai halua sitä millään lailla elimistöönsä, mutta minua tämä auttaa, sillä olen allerginen kalalle. Nyt pääsen siis testailemaan kollageenia ja tuon toisen purkin tuossa vieressä, jossa taas on sitä kalakollageenia, saa mieheni luvan popsia. Urheilijat ja ne joilla on niveljäykkyyttä, pitäisi saada apua tästä tuotteesta. Tämän kollageenituotteen avulla keho korjaa niitä asioita, joissa apua tarvitaan ja sitten vasta lopussa kollageeni auttaa esimerkiksi ihoon ja ryppyjen ennaltaehkäisyyn, toivon. Mikäli keho on loistokunnossa, niin kollageeni pääsee vaikuttamaan ihon kimmoisuuteen ja ryppyihin nopeammin.


Seuraavaksi esittelenkin sitten kasviperäisiä ravintolisiä.
Toinen ilahtumisen paikka oli päästä testailemaan tätä VegOmega-3. Useat omegatuotteet valmistetaan kalasta, mutta tämä onkin vege-tuote, kiitos vegetaristeille ja  tehty pellavansiemenistä ja merilevästä. VegOmega on kehitelty aivojen ja silmien hyvinvointiin.


Terranova D3-vitamiini on puhtaasti kasviperäinen D-vitamiini. Raaka-aine valmistetaan uuttamalla jäkälä-lajikkeesta,jonka D3 pitoisuus on mahdollisimman korkea.

Vibrant synergy on elimistön energiatason kohottaja ja tämä tukee myös painonpudotusta. Yksisoluinen klorella-levä ja spirulina sisältävät runsaasti lehtivihreää, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä elimistön energia-aineenvaihdunnassa. Tuotetta voi käyttää kuuriluonteisesi antamaan hieman boostia arkeen.

Mustaselja-oliivijauhe on superfood-jauhe, kun flunssa on jo iskenyt. No niin, tänne vaan!
Tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat kehon omaa immuniteettiä erilaisia mikrobeja ja viruksia vastaan. Jauheessa olevat flavonoidit ja fenoliset yhdisteet auttavat kehoa toipumaan nopeammin flunssan infektioiden oireista. Inkiväärillä on lämpöä tuottava vaikutus ja se voi auttaa sinusonteloiden ongelmissa ja oliivilehden sisältävillä yhdisteillä on immuniteettiä vahvistava vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, viruksilta ja hiivoilta.
Tätä jauhetta onkin jo mehun seassa nautittu ja toivotaan parasta, että paraneminen nyt nopeutuisi. 

Jo se on kumma, jos ei kohta ala meikäläinen parantumaan.
Löytyiskö sinulle näistä ravintolisistä jotakin tuotetta, jota kiinnostuisit kokeilemaan?

6 Comments

 • Lumo

  No jo on kumma jos ei tauti noilla lähde!

  Työnantaja ihmettelee kun työpöydällä purkkirivi kasvaa. Vien melkein kaikki vitamiinit ja lisäravinteet töihin, jotta ainakin useimpina päivinä muistaisin niitä ottaa. Kotona jostain syystä unohtuu aina…

 • Mysterious M

  No sano muuta! Toisaalta, ehkä myöhäistä noiden tiettyjen pillereiden suhteen tälle taudille, mutta jatkossa toivon, että taudit kiertää minut kaukaa:)
  Toihan on hyvä idea, että vie töihin tabut, jotta ne muistaa ottaa. Minä nykyisin kasaan aamiaisen viereen kaikki tarvittavat ja illalla vielä yritän muistaa loput. Jotkut tuotteet kun toimii kuulemma öisin paremmin, mutta en minäkään aina muista:)

 • Mysterious M

  Niin, no sä kuulit mun äänen, joten ei muuta kuin pihisen ja puhisen ja pillereitä popsin:D
  Mutta tämän jälkeen toivon, että pysyn virkeämpänä ja joskus ne pöpöt kyllä iskee vaikka mitä söisi ja kuinka terveellisesti eläisi!

 • Mysterious M

  Tämä oli minustakin tosi hyvä uutinen, sillä olen vähän stressannut tuosta, että kun en syö kalaa, niin mistä hitsistä mä sitä omegaa oikein saisin. Nyt testaan tätä ja katotaan alkaako aivot toimii paremmin, heh!:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *