Kosmetiikka

Lumenen hehku

Aika monessa blogissa on hehkutettu näitä Lumenen ”hehkutuotteita” ja mekin pääsimme tyttärien kanssa näitä ihanuuksia testaamaan. Lumenehan teki kasvojen kohotuksen ja uudisti  ilmeensä,  jossa korostetaan luonnonkauneutta, puhtaita raaka-aineita ja suomalaista eksotiikkaa. Kaikki sarjan purkit menevät uusiksi ja näin aluksi tuotiin markkinoille ihonhoitosarja Valo ja Lähde ja meikkisarja Invisible Illumination.  Tyylikkäitä tuotteita ja näistä suomalaisuus tulee kivasti esille, luonnolliset sävyt ja tyylikkäät putelit, ilman turhia krumeluuksia.

Sävyseerumissa on todella kevyt koostumus ja iho näyttää luonnollisen hehkuvalta. Nuorelle iholle tämä käy sellaisenaan, sillä oma iho kuultaa läpi, mutta itselleni käytän alustavaksi seerumiksi, sillä tämä ei peitä ihon virheitä.

Kun meikkipohja on tehty sipaisen Valopisaroita nenälle, poskipäille ja kulmaluulle antamaan kaunista ja luonnollista hehkua. Tämä oli meidän tyttärien suosikkituote, sillä tämä ei ole liian hohtava vaan tuo luonnollisesti hehkua, kuten lupaakin. Sävyn nimi on Shimmering Dusk.

Toinen sävy Valopisaroilla on Rosy Dawn, pehmeään roosaan taittava sävy ja itse tykästyin tähän.

Olen aina ollut mieltynyt puuterisiin poskipuniin, koska koen, että meikkivoiteen päälle levitettynä saan vain sotkettua meikkipohjani ja lopputuloksesta ei tule siisti ja yleensä poskiin tulee liikaa punoitusta.  Nämä poskipunapisarat hieman muuttivat käsitystä siitä, kuinka helppoa myös nestemäisen poskipunan laittaminen voi olla ja lopputuloksena on luonnolliset, pehmeän persikkaiset posket. Tässä sävyssä kun on persikan lisäksi sekoitus roosaa.

 Seerumipeitevoidetta tarvitaan aina, varsinkin, jos on tummuutta silmien alla ja sopiihan se toki muuallekin. Itse olen laittanut sitä yleensä silmien alle ja tässä se jippo on kuultavuus, jolloin ei tarvitse pelätä pakkelikerrosta ja silti se peittää riittävästi. Lisäkiitos siitä, että peitevoide on kerrankin oikean sävyinen eli riittävän vaalea meille suomalaisille.


Hehkupisaroita voi käyttää aurinkopuuterin tavoin, muotoilla kasvoja ja saada hehkua tai lisätä sitä myös Sävyseerumin joukkoon. Käytän tätä yhdistelmää  peitevoiteen kanssa silloin, kun en ole menossa minnekään, mutta haluan näyttää huolitellulta. Sävy yksinään näyttää hurjan tummalta, mutta kuulautensa ansiosta se sulautuu kivasti vaaleillekin kasvojen iholle.


Useasta tuotteesta tuli suosikkeja ja jäävät varmasti jokapäiväiseen käyttöön ja näiden perään huhuillaan meillä kotona usein, sillä jotenkin kummasti ne häipyy neitosten huoneisiin ja ne ”unohdetaan” mieluusti sinne.

Tarvitsetko sinä hehkua ihollesi? 

Lehdistönäytteitä

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *